Debakl Kelna pred dolazak u Beograd: Jarčevi se nisu oporavili od Partizana, a danas su primili i petardu

 
  • 2

Težak poraz od Borusije Menhengladbah

Fudbaleri Kelna doživeli su pravu rezultatsku katastrofu na gostovanju Borusiji Menhengladbah u jednom od derbija 9. kola nemačke Bundeslige. Pet golova "spakovali" su im domaćini, koji su mogli da im nanesu i ubedljiviji poraz - 5:2 (2:1).

Već posle prvog poluvremena moglo je da se nasluti da ekipa Kelna ne ide u pravom smeru. U 27. minutu je Menš poveo preko Fridriha, da bi Kajnc sa bele tačke četiri minuta kasnije doneo blago olakšanje gostima pred totalnu katastrofu.

Prvo je upravo Kajnc zbog drugog žutog kartona isključen sa utakmice, pritom je načinio i penal, koji je minut kasnije bez problema realizovao Bensebaini, da bi u drugih 45 minuta usledio potpuni potop gostujućeg tima.

Prvo je Lars Štindl u 47. minutu doneo dva gola prednosti crno-belim domaćinima, da bi do drugog gola potom došao i Bensebaini u 76. minutu. I Keln je do kraja uspeo još jednom da se upiše preko Huseinbašića na sedam minuta pred kraj, ali je isto tako "pukla" i petarda u prvom minutu nadoknade vremena preko Tirama.

Keln je tako pao na deveto mesto na tabeli sa 13 bodova, dok je Menš sada šesti sa dva više.

Podsetimo, Keln gostuje Partizanu u narednom kolu Lige konferencija u Beogradu, a taj meč na programu je u četvrtak od 18.45.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA