≫ 

Šumari neka ne brinu: Stiv Kuper je produžio ugovor do 2025. godine

Lepe vesti za novopečenog Premijerligaša

  • 2
Stiv Kuper, Notingem Forest Printskrin: Youtube / MrBeanyman

Menadžer Notingem Foresta Stiv Kuper produžio je ugovor sa klubom do juna 2025. godine, saopštio je engleski premijerligaš.

Kuper (42) je preuzeo Notingem Forest u septembru prošle godine, a sa ovim klubom je uspeo i da izbori plasman u Premijer ligu posle 23 godine. On je ostvario 29 pobeda na 54 meča.

Pojedini britanski mediji su objavili prethodnih dana da će Kuper da dobije otkaz zbog loših rezultata na startu Premijer lige, pošto je Notingem Forest poslednji na tabeli sa samo četiri boda. Međutim, čelnici engleskog kluba su odlučili da sa Kuperom produže ugovor.

- Sada je važno da se isključivo fokusiramo na fudbal. Učinićemo sve da pomognemo ekipi da popravi plasman na tabeli i da pokaže naše kvalitete, koji su nas uveli u Premijer ligu - navodi se u saopštenju Notingem Foresta.

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    8. oktobar 2022 | 08:13

    Zadnji na tabeli,igraju loše i loši su im rezultati i pored toga što imaju možda jedan od najboljih timova od ovih osrednjih ekipa (sve neki dosta poznati igrači igraju),oni njemu produže ugovor,a navijači i igrači su presrećni zbog toga,a kod nas u ligi ako zaređaš samo 2 poraza,ti letiš iz kluba. E to je ljudi moji Notingem i prava ljubav u fudbalu

  • @bravo

    8. oktobar 2022 | 10:31

    Ima logike dosta u komentaru ali što se tiče ljubavi i vernosti, ali nema logike u tome da napraviš atmosferu i timski duh i prodaš pola ekipe, a dovedeš 20 drugih precenjenih igrača i imaš ovako loše rezultate tu neko mora da ima odgovornost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA