Suspendovan Sergej Milinković Savić!

 
 
 ≫ 
  • 2

Žuti kartoni su u pitanju, nećemo imati jakog aduta u ključnoj utakmici u Oslu

Najbolji fudbaleri Srbije opravdali su epitet učesnika Svetskog prvenstva i protiv Švedske, nisu dizali "papučicu sa gasa" Piksijevi učenici ni protiv Skandinavaca, i sa četiri gola, a moglo je još toliko da ih bude, ispratili su selekciju "Tri krune" sa Marakane.

Mitrovićev het-trik i Lukićeva "lepotica" razgalili su više hiljada mališana na tribinama, milina je bilo biti akter večerašnje utakmice, i kao navijač, i kao direktni učesnik na terenu, i taman kada smo mogli da zaključimo da je sve prošlo idealno - desio se peh.

Ništa kritično, ali moramo konstatovati da ćemo u meču odluke za prvo mesto u grupi Lige Nacija, ujedno i za baraž za Euro, protiv Norveške u gostima (utorak) biti lišeni pomoći jednog od najboljih igrača Sergeja Milinkovića-Savića. 

Lacijev adut zaradio je žuti karton koji za njega znači i suspenziju za meč u Norveškoj, pa će Piksi morati da se osloni na nekog od veznjaka koje još ima na raspolaganju.

Šteta, Sergej će tako propustiti meč na mestu gde je zablistao svojevremeno pod komandom Ljubiše Tumbakovića, bio je strelac ključnog gola i odveo nas u finale na megdan sa Škotskom.

Video: Tako je deco, tako se peva himna Srbije: Mališani na meču Srbija - Švedska zagrmeli Bože pravde

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA