David Silva osuđen zbog napada na žensku osobu: Naneo joj povrede leđa i kolena, moraće da plati kaznu

 
  • 0

Poznati španski fudbaler upao u problem

Nekadašnji fudbaler reprezentacije Španije, David Silva proglašen je krivim za nanošenje povreda jednoj ženi u masovnoj tuči dve grupe ljudi koja se desila 19. jula na karnevalu na Kanarskim ostrvima.

On se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, a zbog svog neprimerenog ponašanja morao je da odgovara pred sudskim organima.

Sud je saopštio da je Silva nasilno zgrabio ženu i povukao je zbog čega je ona pala i doživela povrede leđa uz modrice i ogrebotine na laktovima i kolenima. Ukazana joj je i medicinska pomoć na licu mesta.

U zaključku je navedeno da je Silva kažnjen sa 1.080 evra zbog povreda nanetih nad ženskom osobom, a još dve osobe proglašene su krivim zbog nanošenja telesnih povreda. Jedna je kažnjena novčano, a druga je uz finansijsku kaznu dobila osmomesečnu kaznu zatvora.

Inače, Silva od 2020. godine nastupa za Real Sosijedad i četiri puta je osvajao Premijer ligu. Sa Španijom je 2010. godine osvojio Svetsko prvenstvo.

Video: Mitrović: Kada se dobije poziv veličine kakva je Dragan Stojković Piksi, dilema ne sme da postoji

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA