Ibrahimović u svom stilu odgovorio Bobanu na priče o penziji

 
 ≫ 
  • 1

Nije Ibra ostao dužan Hrvatu

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović odgovorio je Zvnomiru Bobanu na opasku Hrvata da je popularni Ibra trebalo da ode u penziju!

Boban je ranije dao jedan intervju za "Gazeta delo sport" u kom je istakao da je za Zlatana najbolje bilo da završi karijeru, a iskusni napadač je za isti medij poručio Hrvatu:

- Boban je rekao da bih trebalo da idem u penziju? Kad vidim igrača jačeg od sebe, hoću. Ali, još ga nisam pronašao. Što se tiče mog povratka, čuće se kad se vratim, na to možete da računate. Sada je potrebno strpljenje.

Ibrahimović se trenutno oporavlja od povrede i kako stvari stoje nada se da će u januaru biti spreman za povratak na teren. S druge strane, njegov Milan odlično gura u Seriji A na početku nove sezone, a nedavno su dobili Inter sa 3:2 u gradskom derbiju.

U Ligi šampiona su uzečli bod na gostovanju Salcburgu, dok u sredu veče dočekuju zagrebački Dinamo koji je u 1. kolu napravio senzaciju i slavio protiv Čelsija.

Video: Zlatan vežba i na odmoru: Trenira na jahti, lav u prvom planu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA