Zvezda potpisala novi ugovor sa Gaspromom!

 
 ≫ 
  • 11

Ova ruska kompanija ostaje generalni sponzor srpskog šampiona

Više od decenije dresove Crvene zvezde, kao i stadion Marakanu, krasi ime sponzora Gasproma. Ruska kompanija je došla u veoma teškom trenutku, dok je odlučila i da ostane, pa je tako potpisala novi ugovor sa klubom iz Srbije.

Gasprom i Crvena zvezda su sklopili novi ugovor o saradnji, prema kom će kompanija i dalje zadržati status generalnog sponzora srpskog šampiona.

Osim reklamne promocije brendova Gasproma, sporazumom je predviđeno i proširenje partnerstva u razvoju omladinskog fudbala i učešće ekipa Crvene zvezde u prijateljskim utakmicama sa ruskim klubovima.

Povodom saradnje se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, koji je istakao da je veoma zadovoljan produžetkom ugovora.

- Crvena zvezda ima sponzora koji je bio uz klub u najtežim i najlepšim vremenima našeg postojanja. Kada je Zvezdi bilo najteže, uz nju je bio i Gasprom njeft. Podigli smo se, ustali i ponosno gledamo u lice Evrope sa 34. mesta na UEFA rang listi. Ne samo veličina naših kompanija, već i bratski odnosi naših naroda utiču na to da našoj saradnji praktično nema kraja - rekao je Terzić.

Video: Terzić prska šampanjcem na Marakani

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    1. septembar 2022 | 11:11

    To sto Gazprom Zvezdi daje je smesnu u odnosu koliko je Schalke imao toliko od njihove zahvalnost

  • Znači

    1. septembar 2022 | 10:59

    Časti duh široko...

  • H

    1. septembar 2022 | 10:59

    I nemamo beka i nemamo snage za više od 45min,i oterali smo Ohija i doveli nekog balvana.I Katai i Ivanic nam nisu na ovoj planeti.I neko forsira malog Mitrovica a nije za Zvezdu i tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA