Milojević otkrio motivacioni govor za igrače na kraju meča i da li će svi biti spremni za derbi

 
  • 1

Novi trener Zvezde debitovao je pobedom protiv Javora

Novi trener Crvene zvezde Miloš Milojević debitovao je pobedom, pošto je na Marakani njegov tim savladao Javor sa 4:1. Iako po rezultatu deluje ubedljivo, Zvezda je morala ozbiljno da se namuči da dođe do bodova protiv čvrstih Ivanjičana.

Bilo je 1:1 do 74. minuta, kada je Mitrović uspeo da probije bedem gostiju, a četiri minuta kasnije i Ben, da bi na kraju tačku na i stavio Veljko Nikolić u 90. minutu.

Posle meča Milojević je na centru okupio igrače i održao im govor, a za kamere Arena Sporta nakon meča otkrio je i šta im je rekao.

- Rekao sam im da ta energija koju smo imali u drugom poluvremenu je nešto što nam treba. Znam da se posle šoka kao protiv Makabija teren smanji i noge budu teže. To je taj odnos koji nam treba. Ovo je bio neki model kako treba da izgledamo na terenu - rekao je Milojević.

On je danas odmarao nekoliko nosioca, čak pet igrača je zamenio u odnosu na duel sa Makabijem iz Haife, ali je rekao da će do derbija i meča protiv Partizana 31. avgusta svi biti spremni.

- Biće spremni, to je utakmica koju svi žele da igraju, informacije koje ja imam je da će svi biti spremni - rekao je trener Zvezde.

Trener gostiju, Igor Bondžulić, smatra da je nejgova ekipa bila odlična 70 minuta, ali da je na kraju pala u poslednjih 20 minuta i da je više očekivao od izmena koje je uveo na teren.

- Teško je bilo celu utakmicu, Zvezda nas je sve vreme pritiskala, ali mislim da smo se pokazali u dobrom svetlu. Malo previsok rezultat, žao mi je što smo pali u poslednjih 20 minuta. Očekivao sam više od izmena koje sam uveo. Moji su se igrači mnogo istrošli, Luković je tražio izmenu. U ovakvoj utakmici malo šansi stvoriš i moraš da ih iskoristiš. Ja bih čestitao Zvezdi na pobedi i na onome što smo pokazali u 70 minuta - rekao je Bondžulić.

Video: Golčina Veljka Nikolića: Iz povrede se vratio bombom

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    28. avgust 2022 | 00:14

    Vidim ga za 10 godina na klupi reprezentacije Srbije,naravno ako ga budemo zasluzil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA