Milojević predstavljen na Marakani: "Moram da se zahvalim Dejanu na tri stvari, za mene je poziv bio čast"

 
 
 ≫ 
  • 38

Milojevića očekuje zadatak u Ligi Evrope i prvenstvu Srbije

Novi trener Crvene zvezde Miloš Milojević predstavljen je danas u Ljutice Bogdana, a na startu obraćanja zahvalio se sada već bivšem strategu crveno-belima Dejanu Stankoviću.

- Moram da se zahvalim Dejanu na tri bitne stvari za mene. Prva stvar kada me je doveo ovde i predstavio srpskoj javnosti i Balkanu. Kada je ljudski razumeo, kada je shvatio da želim da budem glavni trener. I na kraju, kada je on tu bio sa rukovođstvom, dao blagoslov da me pozovu. Za mene je poziv bio čast, ponosan sam što sam ovde, trenutak ne mogu da biram. Neki kažu težak je, ali imamo +7, imamo utakmicu večeras i znamo koja je odgovornost. Pokušaćemo da se takmičimo sa svima, da u našoj ligi dominiramo kao što smo radili. 

Milojevića očekuje zadatak u Ligi Evrope i prvenstvu Srbije.

- Generalni direktor je rekao da liči na Ligu šampiona. Da, mi smo hteli da budemo u Ligi šampiona, tako da ne sme da ustupi niti jedan korak bez obzira kakva je grupa. Neće biti lako, ali znajući sebe, ništa nisam postigao lako tako da ne očekujem ni lagane utakmice ni u prvenstvu, ni u grupnoj fazi Lige Evrope. Poznajem momke, da ne verujem u taj kvalitet, ne bih bio ovde.

Na pitanje šta će biti sa Ohijem i da li planira dovođenje desnog beka i zadnjeg veznog, Milojević je odgovorio da želi polako da sagleda šta su mu mogućnosti.

- Na ta pitanja moram malo da sačekam, bio sam fokusiran na meč protiv Javora. Malo smo to prošli, sportski sektor, skauting i sportska služba rade na tom pitanju. Ne volim da donosim odluke u panici. Igračkim kadrom sam prezadovoljan, a da li postoji mesta za napredak? Uvek. Treba biti realan i sagledati mogućnosti. Igrači moraju da shvate da je svaki početak težak, da moraju da oni meni da pokažu da žele da igraju, nego što ja želim da im dam šansu. Bolje je nekada ne reagovati prebrzo. Ohi je naš napadač, svi dok su tu kod nas, računam na sve. Ako dođe neka ponuda koju klub ne može da odbije, to je već stvar kluba, nije mene - zaključio je Milojević.

Novog šefa struke crveno-belih već večeras očekuje prvi ispit protiv Javora koji gostuje u Ljutice Bogdana od 20.30 časova u sklopu osmog kola Superlige Srbije.

Video: Novi trener Zvezde otkrio šta će biti sa Ohijem

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    27. avgust 2022 | 13:22

    Novi đak u večernjoj školi za trenere Crvena Zvezda. Prvo polugodište počinje danas.

  • Taja

    27. avgust 2022 | 13:37

    Ovaj vec lici na trenera. Verujem da ce biti dobar trener i nadam se da je ovo prilika za Ohija koji je nepravedno kod Stankovica bio izguran iz tima.

  • Max

    27. avgust 2022 | 13:37

    Srecno,uskoro ces imati ispit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA