Oglasio se Kanga i objasnio zašto nije pružio ruku Stankoviću!

 
 ≫ 
  • 24

Gabonac se istovremeno i izvinio svima

Vezista Crvene zvezde Gelor Kanga uputio je javno izvinjenje za ponašanje prilikom izmene na meču protiv Makabija u plej-ofu Lige šampiona!

Kanga je početkom drugog poluvremena izašao sa terena i nije želeo da pruži ruku Dejanu Stankoviću, da bi dan posle utakmice samo uputio poruku navijačima. Međutim, u četvrtak popodne se oglasio na Instagramu i poručio:

- Želim da se izvinim za moje ponašanje koje nije bilo pristojno. Nisam želeo da bilo koga uvredim, moja reakcija je bila izazvana zbog prevelike ljubavi prema Zvezdi, i bilo mi je teško da gledam svoj tim, a da ne mogu da im pomognem - napisao je Kanga.

Kanga je, takođe, okarakterisan kao jedna od glavnih krivaca ispadanja Zvezde, jer je pri rezultatu 2:0 upropastio kontru i prakično servirao loptu za prvi gol Makabija.

Stanković mu je, prema rečima Mirka Ivanića, još na poluvremenu najavio da će ga ubrzo izmeniti, a Zvezda je u 90. minutu posle autogola Milana Pavkova odigrala 2:2 i nije ušla u grupnu fazu LŠ. A kada smo već kod grupa za LŠ, održan je žreb u kom je izraelski tim dobio drugu najtežu.

Video: Ivanić: Stanković i Kanga su pričali na poluvremenu, znali smo da će ga menjati

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    25. avgust 2022 | 21:21

    Stankovic je NULA od trenera, da ima malo ljudskosti podnio bi ostavku. Treću godinu zaredom gubi i ne plasira se u LS od, Sherif, Omonia I Maccabi. Na klupi drži Ohija, SANOGA, Bena, tri igrača koji su bolji od Srnica, Pavkova i Pesica

  • Rasomon

    25. avgust 2022 | 22:34

    Kanga je igracina, u svakoj utakmici gine do poslednje kapi znoja!

  • Fiki

    25. avgust 2022 | 20:58

    Nisi ništa pogrešio i nisi trebao da mu pružiš ruku, nije smeo da izbaci Kataija koji je najgori igrač Zvezde od kada je počelo prvenstvo, nema snage ko bolesno pile!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA