Kanga, Srnić i Pavkov pobegli od novinara "zaobilaznim putem" ispred svlačionice na Marakani

 
 ≫ 
  • 8

Mnogima nije bilo do priče posle meča, ali su bar profesionalno prošli kroz miks zonu

Fudbalerima Crvene zvezde nije bilo lako posle bolnog ispadanja iz plej-ofa Lige šampiona. Videli smo pravo "samoubistvo" Zvezde na Marakani, gde ih je bodrilo možda i 60.000 navijača.

Tragičari su bili Milan Borjan i Milan Pavkov, ali i Slavoljub Srnić, koji je skrivio penal, koji je golman Zvezde odbranio, ali ubrzo je primio gol posle neuspešne kontre i izgubljene lopte Gelora Kange.

Kanga je u prvom poluvremenu bio motor ekipe, dirigovao je veznim redom, ali je ta greška možda i prelomila meč. Imao je i žuti karton, a zbog svoje lude glave Stanković nije želeo da rizikuje i izveo ga je iz igre, što je izazvalo bes i svađu sa Stankovićem na klupi.

Ispostavilo se da je Stanković pogrešio, jer se igra Zvezde raspala posle izlaska Kange, a sve je završeno na tragičan način autogolom Milana Pavkova u 90. minutu.

Posle meča, novinari su čekali igrače Zvezde ispred svlačionice u miks zoni. Neki su pokazali da su profesionalci i stali su pred novinare ili TV kamere, poput Ivanića, Borjana i Pešića. Nekima nije bilo do priče, poput Aleksandra Dragovića, koji je takođe profesionalno prošao kroz miks zonu i zamolio novinare da ovoga puta imaju razumevanje za njega i da nije raspoložen da daje izjave.

Ali, neki su odlučili i da odu "zaobilaznim putem" i da izbegnu novinare tako što su prošli van miks zone. To su bili Gelor Kanga, Milan Pavkov i Slavoljub Srnić.

Video: Borjan: Ko osuđuje Pavkova nije pravi zvezdaš

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    24. avgust 2022 | 08:48

    Nadam se da ce Pavkov vec jednom.otici iz Zvezde, hvala mu za sve , za Liverpul , Milan, ali od stare slave se ne zivi. Jednostavno zadrzati Pesica i Ohija koji je nepravedno odstranjen iz tima , totalno nepravedno, a u zivotu se sve vraca , sujeta nikome dobro nije donela... mislim da i Stankovic treba da razmisli o ostanku, tri godine je imao zicer za LS , 3 godine nas je izbacivao svojim taktikama i idejama...

  • Ub Ub Ub

    24. avgust 2022 | 08:49

    Tako to rade lazni Sampioni ove nase napacene Drzave.

  • Rony

    24. avgust 2022 | 10:20

    Gde su pobegli na neki splav verovatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA