Saznajemo! Sprema se transfer "bomba" u Superligi: Nemanja Radoja na pragu povratka u Vojvodinu!

Ovo bi moglo da se podvede i pod najveće pojačanje ovog leta u Superligi

  • 6
Nemanja Radoja, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Vojvodina je ove sezone odlučila da se "vrati na staze stare slave" i ukoliko je suditi po početku sezone, "Lale" očigledno cvetaju u Superligi. Međutim, sve se čini da će crveno-beli iz Novog Sada u nastavku sezone biti i jači za jednog povratnika, jer kako Telegraf saznaje, Vojvodina je u intenzivnim pregovorima sa Nemanjom Radojom!

Nemanja Radoja je dete kluba iz Novog Sada, a igre u ovom klubu su ga vinule i španske Primere, kada je 2014. godine prešao u Seltu upravo sa "Karađorđa" u transferu vrednom 900.000 evra. Naigrao se Radoja u Španiji, proveo je osam godina u Selti i Levanteu, sve do ovog leta kada je ostao bez kluba.

Tokom prelaznog roka se Radoji javio i Partizan, kome je on bio interesantan, ali fudbaler rođen u Novom Sadu nije ni želeo da razgovara o potencijalnom transferu, dok je na prvi poziv Vojvodine odlučio da stupi pregovore koji aktivno traju već nedelju dana.

Očigledno je da i Radoja želi da se vrati u Vojvodinu, jer se sada nalazi i u najboljim igračkim godinama (29), te bi Milanu Rastavcu doneo značajnu stabilnost na sredini terena.

Video: Lale bujale posle pljuska u Kragujevcu: Voša pobedila Radnički uprkos lošim uslovima za igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    19. avgust 2022 | 17:57

    Obradovao sam se kao da navijam za Vojvodinu.Što više toga treba.Iskusnih igrača, koji mogu da poboljšaju kvalitet klubova i lige, da imamo što više dobrih klubova, koji bi zapaženo igrali i u Evropskim takmičenjima.Da održimo ligu na pozicijama koje nam garantuju plasmane u Evropi, od čega će se zaraditi, a ne samo od prodaje mladih igrača i to jeftino.Onda podižete i atraktivnost i cenu za TV prava od kojih se najviše i finansiraju jače lige.U svakom slučaju samo napred.

  • 🥱

    19. avgust 2022 | 18:44

    Svi zaobilaze Partizan kao da je šugav

  • Makijan

    19. avgust 2022 | 18:48

    Zbiljic pametan covek reeinvestira odmah i zeli da iskoristi priliku da napadne drugo mesto koje donosi kvalifikacije za LS. Proveren igrac, dete kluba, jos vise privuci navijace. Iskusan, opet mlad i dovoljno da jos jednom se naplati preko. Mada i sa te strane je miran jer je osam godina igrao u Spaniji. Svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA