Trener Makabija zapretio Zvezdi: "Želimo da napravimo još jedan korak napred"

 
 ≫ 
  • 4

Makabi se ne plaši šampiona Srbije

Fudbeleri Crvene zvezde sastaju se sa Makabi Haifom u plej-of duelu Lige šampiona ove srede od 21 sat.

Trener Makabija iz Haife Barak Baher govorio je za medije pred prvi duel plej-ofa kvalifikacija protiv Crvene zvezde.

- Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i ranio postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome - rekao je Baher.

Makabi će između dva susreta sa crveno-belima igrati i na premijeri u izraelskom šampionatu jer meč nije odložen.

- Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu - jasan je Baher.

I fudbaler Makabija Šaron Šeri podelio je svoja očekivanja.

- Trener nas je pripremio za naredni duel i predočio nam sve detalje vezane za rivala. Spremni smo za utamicu i uživamo u trenutku. Svi znaju moje kvalitete, ali lično najviše volim kada doprinesem da saigrači budu bolji. Sanjam velike snove i samo tako je moguće ostvariti ciljeve, a ovo je jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri. Učiniću sve kako bismo prošli u grupnu fazu. Motivacija je velika, ovo sam dugo čekao - rekao je Šeri.

(Telegraf.rs)

Video: "Dao bih odmah 5 godina života da osvojim titulu s Vojvodinom": Lalatović predstavljen u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • budimir

    16. avgust 2022 | 23:17

    Pa i nije baš pretio. Umereno optimistična izjava trenera protivničke ekipe. Voleli bi oni da naprave taj korak ali i Zvezda se pita.

  • Cc

    16. avgust 2022 | 22:46

    Ovi mi izgledaju daleko motivisanije od ovih naših. Naši uvek sve lagano, bezvoljne izjave, kad kreću na put na faci im se vidi neka smorenost.. ne izgledaju mi kao da su naoštreni za ovaj meč s obzirom za šta se igra. Ako se u Beograd vratite sa dva ili više gola zaostatka, to je gotova priča..

  • 1389

    17. avgust 2022 | 17:10

    Druže...ideš ti po stopama Šerifa i Omonije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA