Novi snimci maltretiranja igrača Partizana kod juga: Navijači ih vratili do tribine za drugu rundu "ribanja"

 
 ≫ 
  • 15

Policija nije reagovala ni kod ovakvih situacija

Navijači Partizana sa južne tribine nisu imali milosti prema igračima Ilije Stolice posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope u revanšu sa kiparskim AEK-om. Odmah posle meča Grobari su pozvali igrače, tačnije postrojili su ih podno tribine i, između ostalog, tražili od njih da pevaju pesme protiv uprave kluba.

Kako ovi to nisu prihvatili, usledilo je "ribanje" i kažnjavanje koje smo već viđali kao meru koju huligani primenjuju u sličnim situacijama.

Igrači su vraćeni sa pola puta ka tunelu, da otpozdrave navijače, a tada su prošli kroz drugi talas uvreda.

Tu su bila i maskirana lica sa fantomkama, neki od njih su i pretili i gađali igrače.

Na kraju su igrači Partizana i poskidali dresove, nejasno je da li svojom voljom ili su ih sami predali, pa su polugoli otišli u tunel.

Malo pre toga, dok su igrači stajali pred tribinom i odbijali da priđu i priključe se skandiranju protiv uprave, jedan od vođa sa "juga" je sišao na atletsku stazu, prišao igračima kako bi im "oči u oči" preneo poruku tribine. Tu je došlo do rasprave sa jednim od igrača, ali je ona brzo završena jer su se fudbaleri, očito, povinovali svim direktivama koje su dobili.

Na kraju su, nemajući kud, svi zajedno u buketu otpozdravili navijačima.

Video: Maltretiranje igrača Partizana pred Jugom: Grobari ih terali da pevaju pesme protiv Uprave

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    12. avgust 2022 | 07:02

    Nova banda na tribinama, i onda igraj za Partizan... Policija gleda nasilje i ne reaguje...izgleda nasilje u Srbiji dozvoljeno...nije nasilje samo fizičko...svaki dan gledam nasilje nad predsednikom iz medija i najveća greška šta se ne kažnjavaju nasilnici, koliko smo onda bespomoćni svi mi kada je to dozvoljeno najvišim nosiocima vlasti...

  • Aleksarozberg@gmail.com

    12. avgust 2022 | 11:15

    Za ovakve je goli otok pa tamo neka se budaju deru i psuju majke...sljam Na + 45 dok tucaju kamen!! Steta sto nema vise tog otota msm sto se ne vode ovakvi. Ja sam zvezdas ali sramota za I klub i fudbal i Srbiju!!

  • duci

    12. avgust 2022 | 02:03

    Uzas uzas uzas u kakvom mi drustvu zivimo ko ste bre vi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA