Bivši fudbaler Čukaričkog se pravdao zbog izjave u Rusiji: "Neke stvari su izvučene iz konteksta"

 
  • 3

Intervju koji je dao u Rusiji izazvao je dosta pažnje u regionu

Marko Rakonjac, doskorašnji fudbaler Čukaričkog, koji je ovog leta prešao u redove moskovske Lokomotive, dao je izjavu u Rusiji nakon koje je samo dan kasnije morao da pojasni šta je tačno želeo da kaže.

Napadač je govorio o povezanosti Rusije, Srbije i Crne Gore, a kako on kaže, morao je da doda dodatno objašnjenje jer su neke stvari iz njegove izjave izvučene iz konteksta.

- Svako ko me zna, zna dobro da se ja ne bavim politikom i da me politika apsolutno ne zanima. U intervjuu za ruske medije sam rekao da Crnogorci vole da posete Rusiju, kao i da dosta Rusa živi u Crnoj Gori. Na pitanje o vezama Srbije i Rusije, rekao sam da sam na utakmicama dok sam igrao u Srbiji video dosta transparenata koji su povezani sa Rusijom, i da znam da su to bratski narodi - rekao je Rakonjac, pa dodao:

- Neke stvari su izvučene iz konteksta i ja sam uvučen u priče koje me ne zanimaju. Fudbaler sam, igram i družim se sa momcima svih nacionalnosti, a svako ko se bavi fudbalom zna da smo u našem svetu svi isti i jednaki, a da nas politika apsolutno ne interesuje. To što je neko iskoristio deo mog intervjua da stvara aferu ili neke podele – žao mi je i krivo zbog toga, jer sam ja daleko od tih priča - rekao je Rakonjac za "Vijesti".

Marko Rakonjac ima 22 godine, prethodne sezone je u dresu Čukaričkog postigao 12 golova u Superligi Srbije, te je tako obezbedio transfer u moskovsku Lokomotivu.

Video: Odbrana Kolubare napravila još jedan kiks, Rakonjac četvrti put trese mrežu gostiju

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi-11

    6. avgust 2022 | 09:21

    Prvo daleko si ti od pameti i ona je ti je mozda izvucena iz nekog konteksta... drugo sta se pravdas tvoje misljenje tvoja stvar

  • Brdjanin

    6. avgust 2022 | 11:38

    Raxe legendo !!! Svaka ti je ka Njegoševa, šta im se pravdaš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA