Kangva raspalio maštu Delija i poručio: "Dobar sam, ali biću još bolji"

 
  • 1

Zambijac je od dolaska u klub pokazao da se radi o ozbiljnom pojačanju

Fudbaleri Crvene zvezde iza sebe imaju odličan početak sezone, posle startne četiri pobede u prvenstvu, oni su sa ubedljivih 5:0 slavili i protiv Pjunika u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pobeda protiv jermenske ekipe je prošla u znaku Osmana Bukarija, pridošlice ovog kluba, ali treba reći i da Kings Kangva, još jedno letnje pojačanje, ima dosta toga da pokaže.

Kangva je veoma brzo postao miljenik navijača, i to sve zahvaljujući svojim odličnim igrama.

- Utisci su se slegli, odlično smo počeli kvalifikacije. Utakmica nije bila ni malo laka, iako rezultat drugačije govori. Morali smo dosta da se potrudimo i kao što trener Stanković kaže oznojimo kako bi ubedljvim rezultatom slavili. Imamo veliku prednost, ali nema opuštanja, očekuje nas i revanš u Jermeniji, sigurno se ekipa Pjunika neće predati na samom početku, međutim imamo veliku prednost, a ukoliko budemo igrali kao u Beogradu, neće biti nikakvih problema - istakao je Kangva.

Fudbaler iz Zambije je već uspeo da se upiše i u strelce, a za to je kako on kaže odlična komunikacija u timu, ali i razumevanje na terenu.

- Zadovoljan sam pre svega kako smo kao ekipa izgledali na terenu, brzo smo se uigrali, odlično se razumemo na terenu i to nam dosta olakšava posao. Mogu da budem zadovoljan svojim izdanjem, ali se tu neću zaustaviti, uvek ima prostora za napredak, tek sam stigao u klub. Navijači mogu da očekuju od mene u narednom periodu još bolja izdanja.

Video: Kangva došao do prvenca u debiju za Zvezdu: Momenat kasnije salutirao severu

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA