Bomba u Splitu: Hajduk doveo pojačanje vredno 4.000.000 evra, čuvao je i Mesija

 
 ≫ 
  • 1

Čidozi bi trebalo da predstavlja veoma bitan dodatak odbrani splitske ekipe

Split ne miruje, Hajduk je spreman na razne potrese, a najnoviji dolazi u vidu novog pojačanja - Čidozi Avazijem je postao novi fudbaler "Bilih". Doduše, on je stigao na pozajmicu iz Boaviste, ali će hrvatska ekipa imati pravo da ga otkupi na kraju sezone.

Hajduk je već ranije doveo jednog štopera iz Boaviste, pošto je na "Poljud" došao i Toni Borevković, koji je takođe član portugalske ekipe, a sada će mu se pridružiti i njegov nekadašnji saigrač. Čidozi je prethodnu sezonu proveo kao pozajmljen igrač u Anijasporu, a došlo je vreme za novu pozajmicu.

Inače, Avazijema je dovela Boavista pre dve godine, kada su za njegove usluge izdvojili 5.000.000 evra i kupili ga iz Porta.

Pored Porta i Boaviste, Avazijem je igrao i za Leganes u La Ligi, a bio je još i u Rizesporu i Nantu.

O kakvom igraču se radi govori i podatak da je prema prestižnom sajtu "Transfermarkt", njegova vrednost procenjena na 4.000.000 evra, te se čini kao da je Hajduk pogodio s pojačanjem i ovako stvorio veliki bedem ispred gola Lovre Kalinića.

Video: Gori Split: Torcida slavi 70 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    2. avgust 2022 | 08:39

    Nema Hajduk novca da otkupi njegov ugovor od 4 miliona. Nemaju novca ni za kiselu vodu, a ne za kupovinu. Samo znaju da blate i prozivaju druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA