Jedan brani za Čuku, drugi želi u Zvezdu: Ovi golmani su budućnost Srbije, "skinuli" 2 penala za 20 minuta

 
  • 0

Ipak, Mićović je imao više razloga za radovanje od Milojevića

Osim po dvostrukom strelcu Mohamedu Badamosiju, duel Mladosti iz Novog Sada i Čukaričkog ostaće upamćen i po dva odbranjena penala za 20 minuta - po jednim sa obe strane!

U glavnim ulogama bili su Novak Mićović i Aleksa Milojević koji su pročitali svoje rivale, s tim da je golman Čuke više profitirao od svoje odbrane.

Naime, Mićović je u 52. minutu, pri rezultatu 1:0 za Čuku, zaustavio šut Srđana Dimitrova, dok je Milojević odbranio udaraca pomenutog Badamosija kom se lopta odbila ponovo na nogu i Gambijac je istu samo plasirao u mrežu.

I Mićović i Milojević su pokazali da su budućnost srpskog fudbala kada je u pitanju čuvanje prostora među stativama. Prvi ima 21 godinu i mladi je reprezentativca Srbije, drugi je godinu dana stariji i bio je član Orlića.

- Ma sjajno dete, sjajan talenat! Video sam ga na meču odmah. Ovaj mali je budućnost srpskog fudbala, 100 odsto. Izuzetno je talentovan! Trebalo je da vidim samo jedan potez, jedno hvatanje lopte - rekao je nedavno za Mićovića nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković, tokom priprema Brđana u Sloveniji.

Kada već pominjemo Zvezdu, napomenućemo da je najtrofejniji srpski klub naredni cilj Milojevića.

- Radio sam sa Nešom Kostićem, koji je u orbitu lansirao Predraga Rajkovića i Đorđa Nikolića. Posle njih je došao i red na mene, pa sam sa 16 godina debitovao u Superligi. Branio sam za nacionalni tim u svim uzrastima, zaključno sa U 21. Ostala je "A" reprezentacija, što je san svakog sportiste. A, ne bih se ljutio da Rajkovićevim stopama krenem i u klupskoj karijeri - poručio je golman Mladost GAT nedavno.

Video: Fudbaler Čukaričkog predriblao celu ekipu Mladosti i dao gol: Primio loptu skoro kod centra

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA