"Ovo je meč kada trener ne zna šta se desilo sa igračima": Trener Napretka iskren posle debakla

 
  • 5

Đorđević napominje da tek slede razgovori sa upravom kluba

Samo jedan bod iz četiri meča, te prvi postignut gol u sezoni tek kada je utakmica sa Javorom rešena, nije nešto što su u Napretku očekivali na startu Superlige.

Svestan je toga i trener Čarapana Dušan Đorđević koji je posle poraza od Ivanjičana u Kruševcu rezultatom 4:2 poručio da jednostavno ne zna šta se desilo sa njegovom ekipom.

- Postoje nekad u ovom poslu momenti i utakmice koje ne mogu da se objasne. Neke greške su bile takve da ja nisam znao šta se dešava sa igračima. I prvi, posebno drugi gol, smo poklonili rivalu. Posle smo jurili i srljali, primili treći i četvrti. Utakmica je otišla u smeru koji je za sve neprihvatljiv. Ali ovo je veče kada trener ne zna šta se desilo, odnosno kako su se desile te greške - rekao je Đorđević i dodao:

- Imao sam malo duži razgovor sa igračima u svlačionici, rekao sam da apsolutno preuzimam odgovornost i da je ovo takav posao. Razgovaraću sa ljudima iz kluba. Preuzimam odgovornost za sve što se desilo u četiri kola, iako sam svestan da su neke stvari rešavane u hodu. I igrači su svesni njihove krivice i treba da vidimo šta dalje.

Napredak je, inače, u 1. kolu poražen od Vojvodine rezultatom 1:0 - iako su u dubokoj nadoknadi imali penal za remi. Potom su kod kuće odigrali 0:0 sa Voždovcem, da bi u 3. kolu izgubili od Čukaričkog sa 1:0.

U naredna četiri meča ih očekuje težak posao s obzirom na to da gostuju Partizanu i Novom Pazaru, te čekaju TSC i Radnički iz Niša.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    31. jul 2022 | 08:52

    Ako ostane Stolica, biće ljuta borba sa njima u plej autu

  • Igor Obrenovac

    31. jul 2022 | 09:31

    A, mislio sam da od Ješića nećemo imati goreg trenera, kad ono stolica. Ništa, neka reše ova dvojica kratko ošišanih ko je trenutno najgori trener lige.

  • Sever

    31. jul 2022 | 08:50

    Takav je posao ako se ne poklopi cao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA