Večiti "izlaze" u petak uveče: Evo gde možete da gledate utakmice Zvezde i Partizana

 
 
 ≫ 
  • 3

Superligaško četvrto kolo startuje već danas

15Najkvalitetnije fudbalsko takmičenje u nas, Superliga, nastavlja se u petak utakmicama četvrtog kola, a na teren će večiti rivali Zvezda i Partizan zbog obaveza koje imaju naredne nedelje u Evropi.

Crno-beli će posle burnih dešavanja od starta sezone i kadrovskih promena (otišao sportski direktor Ivica Iliev) na gostovanje u Novi Pazar gde će tražiti prekid mini-serije nerešenih rezultata (dva vezana). Rival im je jedina ekipa bez osvojenog bod u prva tri kola.

Tim Ilije Stolice odigrao je 3:3 sa Radničkim, pa 0:0 sa TSC-om, otud se pobeda nad Pazarcima nameće kao imperativ i videćemo da li crno-beli imaju kvalitet da prevaziđu trenutni ne baš sjajan momenat. Utakmica Novi Pazar - Partizan igra se od 19 sati uz direktan prenso na kanalu Arena sport 1 Premium.

Dva sata kasnije, na Marakani, Zvezda će ugostiti Radnik, ekipu koju niej uspela da savlada u oab meča prethodne sezone. Stankovićev sastav jedini je sa maksimalnim učinkom u prva tri kola, a za ovaj meč i pojačan povratnikom u tim Nemanjom Milunovićem.

I meč Crvena zvezda - Radnik možete pratiti na istom mestu gde i meč iz Novog Pazara - Arena sport 1 Premium.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA