Grobari izdali saopštenje uz parolu "uprava napolje": Traže hitne izbore, ovo je njihov plan

 
  • 31

Najvatrenije pristalice zvanično otvorile front protiv rukovodstva crno-belih

Najvatreniji navijači Partizana, Grobari, izdali su saopštenje putem zvanične Instagram stranice pod parolom "Uprava napolje".

Grobari traže korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i  čitavom sportskom društvu, a razlog je kako navode, katastrofalno vođenje kluba, finansijsko posrnuće, veliki dug fudbalskog kluba, hipoteke na Zemunelo i stadion...

Oni su takođe pozvali i bivše igrače, legende kluba i sve navijače Partizana da im se pridruže i da na stadionu bude jedinstvo, kako bi imali snagu da ovu borbu izvedu do kraja.

Saopštenje Grobara prenosimo u celosti:

- Usled loših reziltata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i u čitavom sportskom društvu.

- Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK, hipoteka na Zemunelo i stadion... Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu.

- Zato Jug, kao matična tribina svih Grobara poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub! Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinje navijača kao i svih klubova JSD Partizan.

- Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje, i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita.

- Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona!

- Još jednom pozivamo sve Grobare da nam se pridruže u ovoj borbi. Od priče i sedenja kod kuće Partizan nema ništa. Pritisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja.

- Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana. Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene odmah! Za pobede, za miran san... - navodi se u saopštenju Grobara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Гробари Југ (@grobari.official.rs)

Video: Uprava, napolje!: Grobari besni, negoduju pred pokislim igračima Partizana

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    28. jul 2022 | 18:04

    Interesantno kako nisu spominuli KK Partizan, koji u poslednjih godinu dana ima toliko para da moze da finansira celo sportsko drustvo.

  • DLZ

    28. jul 2022 | 17:53

    Idite na andricev venac ,tamo se trazi smena uprave.Godinam ste cutali na staje u klubu i sada trazite jedinstvo,sada trazite ono sto su mnogi grobari pre vas trazili.Bice da je kasno,steta ta je ucinjena,mozda jedinstvo postignemo samo ako resenje bude beton liga pa iz pocetka,to je jedino zdravo resenje i tada ce uprava i navijaci pokazati svoju ljubav bez interesa.

  • Лазар

    28. jul 2022 | 18:36

    Како оно беше ...а ја имам тугу пет година дугу... Коло среће се окреће... Катанац

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA