Zvezdi olakšan put ka grupnoj fazi LŠ: Autsajder izbacio prošlogodišnjeg učesnika Lige šampiona

 
 ≫ 
  • 7

Šok u Švedskoj, gde je Malme završio takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Veliko iznenađenje viđeno je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, gde je šampion Švedske - Malme, poražen od Žalgirisa i u revanšu sa 2:0, pa je tako tim iz Litvanije prošao u treću rundu kvalifikacija ukupnim rezultatom 3:0, pošto su slavili i u prvom meču na svom terenu.

Malme je bio potencijalni rival Zvezde u eventualnom plej-ofu za Ligu šampiona, ali će sada doći do pomeranja i njihovu poziciju sada zauzima Ludogorec.

Šveđani su važili za velikog favorita pre meča, ali su uu 34. minutu doživeli "šamar" kada je Ojevusi postigao gol za vođstvo Žalgirisa. Na startu drugog poluvremena Oliveira je duplirao prednost, pa je pred Malmeom bila nemoguća misija da postigne tri gola do kraja meča, a nisu uspeli nijedan.

Za Malme je od starta igrao i Veljko Birmančević, koji je izmenjen na poluvremenu.

Podsetimo, prema trenutno projektovanom žrebu, potencijalni rivali Zvezde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona su: Viktorija Plzenj, Karabag, Trabzon i Ludogorec.

Video: Eraković o predstojećim kvalifikacijama za LŠ: Moramo da pokažemo da smo bolji rival

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA