Partizan se hitno oglasio zbog mladog igrača koji je doživeo moždani udar: "Trenutno se oseća dobro"

 
  • 3

Ohrabrujuće vesti stižu iz tabora crno-belih

Šokantne vesti potresle su ranije danas fudbalsku Srbiju kada je stigla informacija da je mladi igrač Partizana i reprezentativac Srbije, Andrija Makaji (16) doživeo moždani udar. Sada su stigle i dosta bolje informacije.

Partizan se zvanično oglasio i izdao saopštenje, naglašavajući da se fudbaler oseća dobro posle pretrpljenog udara.

- Trenutno se oseća dobro. Pre samog polaska na pripreme na Zlatibor sa svojom selekcijom, urađena je kompletna dijagnostika u okviru ambulante fudbalske škole, a od strane ustanove 'Sportiva VZS' ovlašćene za obavljanje sistematskih pregleda, sa testom opterećenja, svi parametri bili su u redu - navode crno-beli u saopštenju.

Objasnili su kada je fudbalera zadesila nemila situacija.

- Nije prijavio nikave tegobe koji bi ukazivali na simptome koji mogu dovesti do moždanog udara, a stanje koje je nastupilo nastalo je van trenažnih aktivnosti. Urađena je sva dijagnostika, prvo u bolnici u Užicu, a potom i u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Želimo mu brz oporavak - poručili su iz Partizana.

Video: Lazetić pojasnio komentar posle remija sa Partizanom: Možda to tako ne treba da se radi

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eki

    26. jul 2022 | 20:47

    Bitno da je vase saopstenje ustvari pravdanje i stavljanje do znanja da vi sa time nemate nista... kao necete sada opet ljekarske ponoviti svima...za slucaj da ste sta propustili i ne daj Boze da vas neduzne uzmu na zub...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA