Otkrivene plate u Seriji A: Vlahović najplaćeniji u Italiji, Jović dobija 3 puta manje nego u Realu

 
 
 ≫ 
  • 3

Kako je bilo i za očekivati, Vlahović je najplaćeniji igrač u Seriji A

Srpski fudbaleri su odavno bili na ceni, kako u Evropi, tako i na čitavoms svetu. U poslednje vreme se ovaj trend posebno produbio, a to dokazuju i objavljenje plate fudbalera u Seriji A, gde je najplaćeniji fudbaler upravo jedan Srbin - Dušan Vlahović.

Naime, specijalizovani sajt koji se bavi finansijama svih klubova u Evropi je nastavio da objavljuje plate fudbalera u najboljim ligama svetu i posle "La Lige", gde srpski fudbaleri imaju pozamašne plate, objavili su i plate fudbalera u Seriji A, gde su naši fudbaleri još više na ceni.

Najplaćeniji Srbin u Italiji, ali i najplaćeniji fudbaler u čitavoj ligi jeste Dušan Vlahović koji na nedeljnom nivou inkasira 249,231 evra, što dođe do cifre od 12.960.000 evra na godišnjem nivou. Odmah do njega su njegovi saigrači iz Juventusa Vojčeh Šćesni i Leonardo Bonući sa identičnih 231.538 evra na nedeljnom nivou, a potom slede Lautaro Martinez, Marcelo Brozović i Aleks Sandro sa 213.654...

Iako manje zarađuju, ostali Srbi takođe imaju pozamašne plate, pa tako i Sergej Milinković Savić ubira šestocifren iznos na nedeljnom nivou (114.038 evra). Ostatak srpskih fudbalera s njihovim platama možete pogledati u galeriji ispod.

Takođe, treba pomenuti i to da je Ivan Ilić nedavno potpisao novi ugovor sa svojom Helas Veronom, te zbog toga informacije još o njegovim primanjima nisu dospele na sajt. Isti slučaj je i sa Miletom Svilarom, Markom Lazetićem i Nemanjom Radonjićem.

Video: Vlahovićev menadžer za Telegraf: Pregovori sa Juventusom poslednjeg dana vođeni su 16-17 sati

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA