Partizanu zabranjeno da registruje igrače, mora da plati Zvezdi 6,8 miliona

 
 
 ≫ 
  • 74

Crno-beli su kažnjeni zabranom registracije u svim uzrastima na tri meseca

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je u četvrtak Partizan zabranom registracije novih fudbalera u trajanju od tri meseca!

Komisija je kaznila crno-bele razmatrajući prijavu Crvene zvezde, a zbog prekršaja učinjenog neizvršenjem ranijih pravosnažnih odluka kada je u pitanju šteta učinjena na dva prethodna večita derbija.

Partizan ukupno mora da isplati Zvezdi oko 6.8 miliona dinara za štetu koju su Grobari načinili na južnoj i istočnoj tribini. Podsetimo, na 166. večitom derbiju, na primer, polomljeno je preko 2.500 stolica.

FK Partizan, FK Crvena zvezda, zabrana regiostrovanja Foto: FSS

Kada je u pitanju finale Kupa Srbije, Zvezda je od FSS zatražila nadoknadu štete i zbog toga što su navijači Partizana, pored stolica, uništili i određeni broj čitača ulaznica.

Za taj meč, doduše, oba tima su kažnjena po pola miliona dinara zbog pirotehničkih sredstava koja su viđena na severnoj i južnoj tribini.

U nastavku možete pogledati i kako je Marakana izgledala posle 166. večitog derbija:

Video: Sad stvarno gori Marakana: Grobari upalili vatru na Jugu

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. jul 2022 | 20:04

    Да се разумемо, није то нека цифра, али лепо је да се види да поредак почиње да ради...а кад ће порез за њихов кк?

  • Deki-D

    21. jul 2022 | 19:28

    Hahahaha nogometski drustvo Franjica Tudjman nema te pare 🤣🤣🤣

  • BOBA

    21. jul 2022 | 19:52

    Koja je ovo stoka,to nisu navijači već vandali koji rade protiv kluba za koji navijaju,koliko je samo Zvezda platila kazni od UEFA i evrolige,a da nijedan navijač nije procesuiran,Partizanovi navijači su posebno frustrirani jer su u podređenom položaju zadnjih sedam,osam godina i iskaljuju bes na inventaru,ludilo mozga,takvim navijačima bih zabranio da kroče na stadion i u košarkašku halu,nekada je bilo drugačije a sada kriminalci vode navijače i regrutuju za svoje kriminalne radnje,Belivuk i Miljković,pre toga Sale oa Vavić su očigledan primer,strožijivzakon kao u Engleskoj je jedini način da sport bude viteštvo i navijanje samo glasom i dlanovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA