"Uskoro treba da sleti u Segedin": Napredak se brutalno našalio na svoj račun nakon promašenog penala

 
  • 1

Kruševljani "dominiraju" sa objavama na društvenim mrežama

Početak Superlige Srbije ovog vikenda vraća nam fudbal na mala vrata. Viđeno je nekoliko zaista efikasnih mečeva, ali i onih u kojima pobednik nije bio rešen sve do samog kraja.

Baš jedan takav viđen je na "Karađorđu" gde je domaća Vojvodina neverovatnim spletom okolnosti uspela da sačuva pobedu u nadoknadi vremena protiv ekipe Napretka iz Kruševca od 1:0.

Naime, Kruševljani su u poslednjem minutu nadoknade dobili penal posle pregledanja snimka na asistenciju iz VAR sobe i umesto da usledi veliko slavlje, desila se velika tuga.

Tragičar za goste bio je Džugurdić koji je u 98. minutu utakmice preuzeo odgovornost, ali je toliko loše izveo penal da je lopta preletela daleko preko gola. To je bio povod za administratora Tviter naloga Kruševljana da se brutalno našali na račun kluba.

- Preko Srbobrana i Čantavira, uskoro treba da sleti u Segedin - napisao je administrator uz tag aviokompanije "WizzAir" aludirajući da je lopta bukvalno udarila i u neki avion koliko je visoko odletela.

Da je kreativnost jača strana Kruševljana, govori i predstavljanje Petra Mićina, najnovijeg pojačanja, koji je na Tviteru prikazan na stadionu "Pod Bagdalom" za kafanskim stolom uz vino.

Nema sumnje da će, ako ništa, ovakav pristup doneti popularizaciji kluba iz Kruševca, baš kao što je to bio slučaj sa Voždovcem i Javorom.

Video: Još jedno pojačanje Zvezde došlo do prvenca na debiju: Bukari lagano završio kontru za 4:0

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    11. jul 2022 | 22:41

    Hahahahaha legendarno…😂 svaka cast adminu, malo veselog duha u ovaj nas propali fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA