Saznajemo: Partizan rešio bonus igrača za narednu sezonu, stiže bivši fudbaler Vest Hema

 
 
 ≫ 
  • 4

Defanzivni vezista će popuniti poziciju koja bi mogla da ostane na samo jednom rešenju

Dok su se mediji u Srbiji bavili sagom sa Milošem Pantovićem, Partizan je već posle drugog kontakta sa čelnicima Voždovca digao ruke od veziste, što zbog nerealnih zahteva (tražili 500.000 evra obeštećenja), što zbog bolje opcije koja se ukazala. Ta bolja opcija za crno-bele u ovom momentu je - Kristijan Belić (21), saznaje Telegraf, defanzivni vezista Čukaričkog koji će u Humsku stići bez obeštećenja i biti jedan od bonusa za narednu sezonu.

Rekosmo bolja opcija, jer Belić dolazi u momentu kada je Partizanu potreban igrač koji će nedomestiti odlazak Marka Jevtovića, ali i potencijalni transfer Saše Zdjelara, koji je takođe izrazio želju da se okuša u drugoj sredini.

U tom scenariju, crno-beli bi ostali sa Ljubomirom Fejsom kao jedinim klasičnim zadnjim veznim, što bi otežao rotaciju. Otuda je procenjeno da je krucijalnije angažovati pojačanje na pomenutoj poziciji, nego na krilnoj, koja je popunjena Fusenijem Dijabateom, Kvinsijem Menigom, Filipom Holenderom, Aleksandrom Lutovcem, te klincima Nikolom Terzićem, Nemanjom Jovićem, po potrebi i Mihajlom Petkovićem... Sve i da neko od pomenutih napusti klub, što takođe nije isključeno do kraja avgusta, sasvim je dovoljno opcija na bočnim pozicijama.

Zato je pozicija zadnjeg veznog procenjena kao urgentnija za dopunsku selekciju, a izbor je pao na prvotimca Čukaričkog i mladog reprezentativca Srbije Kristijana Belića. Radi se o momku koji je rođen u Belgiji, čiji pasoš takođe poseduje, a fudbalski se školovao u OFK Beogradu, potom i akademiji engleskog Vest Hema, da bi 2019. obukao dres Olimpijakosa, odakle ga je tim sa Banovog brda i angažovao.

Trener Partizana Ilija Stolica ga naravno dobro poznaje iz mlađih selekcija Srbije, pa je poželeo da ga angažuje, a klub je učinio sve da mladi fudbaler ovoga leta obuče crno-beli dres.

Video: Rikardo ipak došao do pogotka: Gol iz penala za Gomeša, usledio sudijski zvižduk za kraj meča

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. jul 2022 | 11:06

    👏👏👏 за управу јсд. Имају велике шансе да опет буду други, и да буду статисти у финалу купа ...

  • Sale

    11. jul 2022 | 10:38

    😂😂

  • dr

    11. jul 2022 | 12:35

    Trece mesto zagarantovano!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA