Uništen Bugati Kristijana Ronalda: Luksuzna zver od 2 miliona evra se zakucala u ogradu na Majorci

 
 ≫ 
  • 22

Auto je vredan oko 2 miliona evra i ima 900 konjskih snaga

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo je sa porodicom u Španiji na odmoru, a poslednja vest koja stiže jeste da je njegov auto vredan oko 2 miliona evra uništen. 

Naime, Ronaldo ne štedi novac kada su u pitanju najmoćniji skupoceni automobili, a jedan od njih je i Bugati koji košta oko 2.5 miliona evra i sa kojim je došao na odmor na Majorku. Zvezda Mančester junajteda je na Majorci oko nedelju dana sa suprugom Georginom i decom, a kako prenosi Periodico Mediterraneo, Bugati Vejron je vozio jedan od njegovih zapsolenih. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ulaz kuće ovog ponedeljka u prepodnevnim satima.

Mediji dodaju da je vozač prošao bez većih povreda i navode da je prednji deo automobila pretrpeo veliku štetu. Mediji prenose da je istraga u toku.

Inače, Ronaldo je veliki ljubitelj automobila pa još uvek nije poznato kako je reagovao na ovu vest. Osim ovog automobila, Portugalac u svojoj garaži poseduje vozila u vrednosti od preko 20 miliona evra što možete videti i u galeriji.

Video: Rođendansko iznenađenje za Kristijana Ronalda: Georgina mu kupila novu igračku

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јовица

    20. jun 2022 | 19:17

    Ако има неки СМС да се пошаљу паре.

  • Brana

    20. jun 2022 | 19:12

    Kompleksas kao i gomila nasih. Rodjen u siromastvu, nikad bolje od bicikle video nije i sad daj sve sto se moze parama kupiti, ukljucujuci i gospodju Ronaldo.

  • Mara

    20. jun 2022 | 17:47

    Osiguran je ovaj dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA