Sadio, a sad adio: Gotovo je, Liverpul i Bajern su postigli dogovor oko transfera Senegalca!

 
  • 0

Bavarci će na račun Liverpula uplatiti 50 miliona evra

Još jedna "vrela" tema ovog leta se privodi kraju, prakitčno i završava, pošto su se čelnici Bajerna iz Minhena i Liverpula dogovorili oko transfera Sadija Manea u Nemačku, a ekipa sa obale Mersisajda će dobiti oko 50.000.000 evra.

Dolazak Darvina Nunjeza u redove Liveprula je značio samo jedno, a to je da će se napadačka trojka u vidu Manea, Firmina i Salaha rasformirati, a u tome je umnogome kumovao i raniji dolazaka Luisa Dijaza, koji je pokazao da poseduje izniman kvalitet.

Mane je bio prvi na tapeti koji je želeo da ode, ugovor mu ističe 2023. godine, a došlo je i do zasićenja, pošto je osvojio sve što je mogao sa klubom, iako su mu u ovoj, sada već poslednjoj, sezoni izmakli Premijer liga i Liga šampiona u poslednjem trenutku.

No, sve će to moći da pokuša da dostigne u Bajernu, ali i da iskuša nove čari života u zemlji piva i dobrih automobila. Potvrdu transfera, dao je i Fabricio Romano, koji je istakao da su se klub iz Nemačke i Mane sve dogovorili, te da će on uskoro postati novi član Bajerna.

Ono što se ostavlja kao pitanje za ljude iz Minhena, jeste to, da li ovaj transfer nagoveštava odlazak Roberta Levandovskog.

Video: Ne zna čovek gde je krenuo i šta ga tamo čeka

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA