Ekskluzivno! Stigla milionska ponuda u Humsku: Nemci hoće Marka Milovanovića!

 
 
  • 35

Višemilionska ponuda na stolu je Partizanu, kontakt je uspostavljen, ali u Humskoj kriju ime zainteresovanog kluba

Zimus je bio na korak od Vulverhemptona, koju je Partizan glatko odbio (6.000.000 evra), pričalo se i da je na “radaru” Njukasla, a u prvim danima letnje pijace mladi napadač – Marko Milovanović želja je jednog od nemačkih Bundesligaša, koji je crno-belima poslao višemilionsku ponudu, saznaje Telegraf.

Našem portalu je potvrđeno da kontakt uspostavljen, ali u Humskoj još uvek kriju ime zainteresovanog kluba da se posao, u slučaju da dođe do konkretnije finalizacije, ne pokvari.

Milovanović je bljesnuo kod trenera Aleksandra Stanojevića u jesenjem delu protekle sezone, postigao neke važne golove za prvi tim, kada je krenula jagma za njegovim potpisom, međutim, u prolećnom delu sezone, kada se očekivalo da dodatno potvrdi kvalitet i podigne cenu, doživeo je niz pehova, od korona virusa, do povreda koje su ga poprilično odvojile od terena.

Kada se vratio u tim, postojale su oscilacije, pride se i Partizan borio za titulu na krilima neverovatnog Rikarda Gomeša, koji je nemilice rešetao mreže, što je dodatno otežalo status tinejdžera, ali daleko od toga da ga je udaljilo od velike scene.

Jer, pored Nemaca koji ga sada žele, Milovanović je već duže vreme i na radaru ruskog Zenita, što je medijima nedavno potvrdio i agent fudbalera – Nenad Jestrović, Klub iz Humske za sada se nije izjašnjavao u vezi sa prodajom mladog fudbalera, no, nije isključeno da će biti na tržištu ukoliko ponuda bude vanserijska, takva da će zadovoljiti i Partizan i ambicije mladog fudbalera.

Video: Ko je Stanojevićev favorit u ekipi? Ne daje ga, makar ostao bez titule

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    16. jun 2022 | 12:38

    Sta ce Partizanu pare? Da pune dzepove ovih foteljasa? Da za deo tih para kupe nove penzionere ili invalide? Zadrzite momka i pravite tim oko njega i slicnih mladih talenata. Ali kome to reci kad U Partizanu odlucuju pijavice.

  • Branko

    16. jun 2022 | 13:34

    Glatko odbili 6 miliona?!A sad ce glatko da ga daju za mnogo manje!koja prevara

  • navijač

    16. jun 2022 | 12:29

    Ako ponude najmanje 10 miliona mogu da pregovaraju. Iz Partizanove škole pola za prvi tim, pola za prodaju. Da bi igrači dobro igrali moraju redovno da primaju platu, a to je ovaj naćun finansiranja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA