"Oh, moj Bože": Svi su šokirani zbog Halandovih medicinskih testova u Sitiju, pa čak i on sam

 
 ≫ 
  • 9

Norvežanin i dalje raste

Erling Haland je ovog leta najveća transfer bomba, a njegov dolazak u Mančester Siti dodatno će ojačati tim Pepa Gvardiole, koji će bez sumnje biti glavni favorit i za Ligu šampiona i za Premijer ligu.

Haland je stigao u Siti iz Borusije Dortmund za svega 60 miliona evra, pošto je imao takvu otkupnu klauzulu u ugovoru sa "Milionerima".

Norvežanin je zbog obaveza u reprezentaciji u Ligi nacija, gde je igrao i sa Srbijom u grupi i gde je na četiri utakmica postigao pet golova, u Mančester stigao nešto kasnije.

Sada je predstavljen, dao je prvi intervju, obavio je i testiranja, a upravo tu je viđen jedan neverovatan podatak, koji je i njega šokirao.

Naime, utvrđeno je da je Haland visok 195,2 centimetra i to je za 1,2 centimetra više nego što je to bilo na poslednjem testiranju i po zvaničnim podacima koji su do sada postojali.

- Oh, moj Bože, porastao sam - rekao je 21-godišnji Haland nakon što su mu saopštili rezultate.

- Bio sam na 194 centimetra, mislim da ću sada prestati da rastem. Moj brat ima 195, nadam se da će sada stati uskoro - rekao je Haland.

Haland je u odnosu na prošlo leto nabacio osam kiilograma, jer kako kaže, radi mnogo vežba snage, ali u usto vreme vodi računa i o dijeti.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brut

    14. jun 2022 | 16:58

    Cuj svega 60 mil. Evra. Pa od tog novca moze dve god.da zivi 10000 sirotinje.

  • Raso

    14. jun 2022 | 17:21

    To je momcina koji voli svoju otadzbinu. Bez obzira sto je istinsku umoran i toliko veliko ime u svijetu fudbala, odazvao se pozivu za svoju drzavu. Svaka cast.

  • Rastko

    14. jun 2022 | 19:51

    Jel mu raste i cuna?Putine,dejstvuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA