Groznica "beton lige" u punom jeku: Traktorom ušao na teren, pa jednim komentarom nasmejao publiku do suza

 
 
  • 3

Svašta se može videti na terenima u onim najnižim ligama

Najjače lige Evrope su odavno završene, što je slučaj i sa Superligom u Srbiji. Fudbalski zaljubljenici zato moraju pribegavati alternativnim rešenjima u vidu "beton liga", gde prvenstva i dalje traju. Jedna neverovatna scena dolazi i iz okoline Šapca, gde je meštanin Pocerskog Pričinovića sa traktorom i prikolicom ušao na teren neposredno pre početka meča.

Tokom proteklog vikenda odigrano je i poslednje kolo Međuopštinske lige Pocerina, odnosno šestog ranga fudbalskog takmičenja u Srbiji, ili kako je popularnije - "beton lige". Ovde se štošta znalo pre poslednjeg kola, ko je šampion i ko će preći u rang ispod, te su mnoge ekipe bile rasterećene.

U Pocerskom Pričinoviću nadomak Šapca, svoj zakazani duel su imale domaća ekipa Mladost i gosti iz Mrovske, obližnjeg sela, ali su se susreli sa jednom neobičnom situacijom neposredno pre početka meča. Naime, jedan meštanin je sa traktorom ušao na stadion kako bi pokupio seno koje se nalazilo podno jedne od tribina. U sred utakmice.

Publika koja se iskupila u sasvim solidnom broju je odmah upitala "kuda su krenuli", da li vide da se utakmica sprema, pošto je lopta već bila postavljena na centar, međutim, dobili su i odgovor od čoveka sa traktora.

- Je li ja smetam nekome ovde - stigao je odgovor, dok je traktor polako išao kraj aut linije.

Sudija je malo sačekao da se neposredni "huligan" skloni sa terena, pa je dao znak za početak utakmice, u kojoj je Mrovska ubedljivo poražena (7:1), pošto je na utakmicu došla sa čak tri igrača manje.

Euforična beton liga.

Video: Kandidat za Puškaša u nižim ligama: Golčina sa pola terena igrača Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA