Ristić pričao o Benfiki, Piksi uleteo: "Srbi baš vole Lisabon"

 
 ≫ 
  • 0

Odlična atmosfera u timu Orlova

Reprezentativac Srbije Mihailo Ristić na konferenciji za medije pred meč Srbije sa Slovenijom u okviru Lige nacija odgovarao je na pitanje novinara. 

Ristić će od naredne sezone igrati u Benfiki, pa je novinare zanimalo mišljenje o novom klubu.

- Moje mišljenje je da svako ima neku svoju priču i snalazi se. Benfika je jako velik klub i ne trpi neke stvari. Dosta stvari mora da se poklopi. Verujem u sebe, po prvi put posle dugo vremena se osećam da sam tamo gde treba da budem", rekao je Ristić, a Piksi našalio:

- Srbi generalno vole Lisabon. Baš ga vole. Obećao sam da ću doći da ga gledam - aludirajući na pobedi protiv Portugala u tom gradu u okviru kvalifikacione grupe za Svetsko prvenstvo.

Osvrnuo se i na poraz od Norveške, kao i predstojeći meč sa Slovenijom.

- Poraz uopšte nije uticao na ekipu. Nije se poremetila atmosfera, timski duh koji imamo. Poraz kao poraz, nismo se nadali. Uvek idemo na pobedu. Fokus je sada na Sloveniji. Ako smo mi na 100 posto, a ne sumnjam da ćemo biti, ne verujem da će biti problema - rekao je Ristić i dodao:

- Mislim da je to fudbal koji Srbija treba da igra. Ja sam tu, moja minutaža ne zavisi isključivo od mene. Mister je taj koji odlučuje. Na meni je da radim i čekam šansu. U tom ofanzivnom sistemu mislim da ima mesta za mene - zaključio je doskorašnji igrač Monpeljea.

Video: Ristić o utiscima iz Norveške i Mađarima

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA