Đuričić ispao pravi gospodin: Poklonio ulaznice i potpisanu sliku korisnici sa Tvitera koja je imala baksuz

 
 ≫ 
  • 1

Naime, njoj je majka dok je još bila mala sa ostalim stvarima bacila potpis srpskog fudbalera, što ova nije mogla da prežali

Fudbalska reprezentacija sutra tokom večeri kreće u novi ciklus u Ligi nacija, koji će selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju poslužiti kao poligon za pripremu za ono što čeka tim na jesen u Kataru gde će naši momci učestvovati na Mundijalu u grupi sa ekipama Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Prvi meč na programu je sutra od 20.45 časova u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" protiv ekipe Norveške, a pored ove selekcije, naš tim će u narednih deset dana odigrati još tri meča i to sa Slovencima i Šveđanima. Najboljeplasirani tim obezbediće dodatni baraž za Evropsko prvenstvo, ako ne ostvari direktan plasman kroz kvalifikacije.

A pred sutrašnji meč sa Skandinavcima, predivan gest jednog od naših reprezentativaca. Naime, fudbaler Sasuola i nekadašnji igrač Crvene zvezde, Filip Đuričić pročitao je na Tviteru poruku jedne korisnice koja mu se požalila kako joj je majka dok je bila mala bacila njegov potpis zajedno sa ostalim papirima. Bio je to pravi baksuz, jer ni ona sama nije bila svesna šta se desilo dok joj ova to kasnije nije rekla.

- Kad god vidim Filipa Đuričića zaboli me, jer se setim da mi je mama u trećem razredu bacila njegov autogram zajedno sa nekim papirima - napisala je ova korisnica.

- Nadam se da posle ovoga više neće biti potrebe za time, a tu su i dve ulaznice za sutrašnji meč protiv Norveške - napisao je Đuričić.

Naš fudbaler je odlučio da joj skine taj "duševni bol", pa je zajedno sa svojom potpisanom slikom ovoj korisnici poklonio i dve ulaznice za sutrašnji meč naše reprezentacije, pokazavši na taj način kakav je gospodin. Ovaj tvit se masovno širi društvenim mrežama, a srpski repezentativac dobio je od jutros brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Video: Piksi šokirao novinara iz Norveške odgovorom o Halandu: Nije verovao šta čuje, zamolio ga da ponovi

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA