Lukić pred mečeve u LN: "Zašto da menjamo napadački stil kad nam ide dobro"

 
 ≫ 
  • 2

Vezista Torina ističe da sve zavisi od Orlova

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak se i zvanično okupila pred utakmice koje Orlove očekuju u Ligi nacija!

Među igračima koije je Dragan Stojković Piksi izabrao nalazis e i Saša Luklić, vezista Torina koji je iza sebe imao možda i najbolju sezonu.

- Jedva smo čekali da se okupimo, pošto u poslednjih godinu dana vlada sjajna atmosfera u reprezentaciji svima nam je zadovoljstvo da nosimo dres sa državnim grbom. Liga nacija je ozbiljno takmičenje i idemo na prvo mesto. Srbija mora da postavlja sebi visoke ciljeve i da pokazuje što lepši fudbal. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje. Norveška je ozbiljna reprezentacija, pobedili smo ih na njihovom terenu u baražu za Evropsko prvenstvo, imaju sjajne pojedince o kojima ne treba trošiti reci. Ipak, sve zavisi od nas, mi se pitamo šta će biti na terenu, kao što je bilo i tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo - rekao je Lukić i dodao:

- Od prvog dana idemo u svakoj utakmici na pobedu, tako ce biti i sada. Ako budemo na nivou kao u Lisabonu, neće biti problema. Zašto da menjamo napadački stil kad nam ide dobro. Selektor je pozvao 30 igrača, biće dosta rotacija. Svi zaslužuju da budu na spisku i spremni su da pomognu reprezentaciji da dođe do maksimalnog učinka u prva četiri meca. Do Svetskog prvenstva ima još dosta vremena, možda je bilo bolje da se završni turnir igrao u junu. Imamo puno igrača koji su završili sezone na najbolji mogući nacin i nalaze se u vrhunskoj formi, ali moramo da se fokusiramo na ovo što nas očekuje u Ligi nacija i da nastavimo da gradimo pozitivnu atmosferu unutar i oko reprezentacije. Ova generacija je svesna da može da napravi nešto veliko u Kataru.

Video: Piksi o euforiji među navijačima za Mundijal: Igrači, stručni štab i ja stojimo čvrsto na zemlji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA