Divljaci sa Kosova: Navijači Vučitrna kidali mrežu svog gola, zastava OVK im u centru tribine

 
 ≫ 
  • 5

Otrgnuti od civilizacije, ultrasi domaćeg kluba napravili totalni haos

Fudbalska liga nazovi države Kosovo u subotu je kompletirana baraž duelom između ekipe Vučitrna (Vuštrije) i Mališeva posle koje su igrači gostiju imali mnogo više razloga za zadovoljstvo jer su pobedili i automatski sačuvali status u eliti.

Meč je završen pobedom Mališeva 3:1, ali je meč i sam ishod istog pao u senku najblaže rečeno divljaštva navijača domaćeg tima koji su prekinuli utakmicu pri rezultatu 0:2.

Nezadovoljni što je Mališevu sviran penal, ultrasi Vučitrna su sa tribine dohvatili mrežu gola njihovog tima i krenuli da je vuku i kidaju?! Pobacali su i gomilu stolica, te je utakmica bila u prekidu skoro 20 minuta, a nastavila se tek kad je kritična grupa izbačena sa stadiona.

Utakmica je inače igrana na stadionu koji nosi ime po jednom od vođa terorističke organizacije "OVK" Zahiru Pajazitiju koji je ubijen 1997. godine u okršaju sa srpskim bezbednosnim snagama.

Navijači domaćeg tima pronose "slavu" terorističke organizacije OVK na svakoj utakmici o čemu svedoči i zastava te organizacije na gotovo svakom meču. Primetna je bila i na ovom duelu, odmah iza gola, na udarnoj tribini na gotovo centralnoj poziciji.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA