Neverovatne scene sa finala Lige šampiona, navijači preskaču ogradu, beže redarima?!

 
 ≫ 
  • 2

Mislili smo da ovako nešto postoji samo u nižim ligama

Finale Lige šampiona između Reala i Liverpula, koje je trebalo da počne od 21 sat na stadionu "Francuska" u pariskom predgrađu "Sen Deni", kasnilo je skoro 40 minuta zbog sporijeg ulaska navijača Liverpula na tribinu.

Reka navijača engleskog kluba milela je pred ulazom na tribine i to je bio najveći razlog zbog kojeg meč nije krenuo na vreme. Ogroman broj fanova engleskog kluba je bio pred kapijama "Sen Denija", sporo je trajala njihova provera iz prostog razloga jer je desetina hiljada njih maltene u isto vreme stigla pred stadion.

Sa druge strane, pak, desile su se neke još neverovatnije scene za ovaj nivo događaja.

Naime, pojedini navijači Reala koji, očito, nisu imali ulaznice za utakmicu uspeli su da se probiju do samog ulaza, neki i da uđu na tribinu - tako što su preskočili ogradu visoku oko tri metra?!

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako se trojica navijača Reala penju na ogradu, preskaču je i zatim trče ka ulazu dok ih pojedini redari, potpuno šokirani onim što vide, jure. Jedan član obezbeđenja je uspeo da šutne jednog od "uljeza" ali se čini kao da je ovaj ipak uspeo da prevaziđe i tu prepreku i uđe na tribinu.

Zaista neverovatne stvari se dešavaju za ovaj nivo takmičenja i za organizaciju kao što je UEFA, koja će biti, i već je, sudeći po buri komentara na društvenim mrežama, na meti velikih kritika zbog ovakve organizacije najveće utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA