PSŽ već pripremio trenera za novu sezonu, plaćaju Portugalcu 30 miliona da dođe u Pariz?

 
 ≫ 
  • 1

Kako tvrde mediji iz Francuske, sve je više-manje gotovo

Aktuelni trener fudbalera Sportinga iz Lisabona Ruben Amorim trebalo bi da zameni Maurisija Poketina na klupi Pari Sen Žermena, prenose francuski mediji.

Francuski klub je i ove sezone ostao bez trofeja u Ligi šampiona, a čelnici su odlučili da pronađu zamenu za Poketina, koji nije ispunio očekivanja bogatih vlasnika "Svetaca", a čini se kao i da je odluka o produženju ugovora sa Kilijanom Embapeom značila da će doći do određenih rezova u upravi.

"Le Parizijen" navodi i da budući sportski direktor PSŽ-a Luis Kampos želi po svaku cenu da angažuje Rubena Amorima (37), koji je 2021. osvojio titulu sa Sportingom u portugalskom prvenstvu, a ove sezone je bio drugi iza Porta.

Sporting je ove sezone eliminisan u osmini finala Lige šampiona od Mančester sitija.

Međutim, najveći problem predstavlja ugovor Amorima sa Sportingom, koji važi do juna 2024, a obeštećenje iznosi 30 miliona evra.

Video: Tata mu je jedan od najboljih fudbalera sveta, a on ima talenat za košarku: Nejmarov sin cepa mreže

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    24. maj 2022 | 08:59

    Plastika od kluba,mogu samo da sanjaju ligu sampiona...nema tu nikakve hemije,nista sto treba da bi se osvojio trofej u lš...sve na silu,milijarde se bacaju,a liga šampiona ni na vidiku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA