Ništa od bajkovitog povratka u Hrvatsku: Perišić ima novi klub, seli se u Premijer ligu!

 
  • 0

Posle Erlinga Halanda, ovo je najveća transfer bomba ovog leta, makar do sada

Ivan Perišić je jedan od najtraženijih fudbalera ovog leta s obzirom na to da mu ističe ugovor. Spekulacije su se širile o novom klubu, navijači Hajduka iz Splita su se nadali da bi mogao da se vrati u Hrvatsku, međutim, kako prenose italijanski mediji, Ivan Perišić je sklopio dogovor sa ekipom Čelsija!

Perišić je postao heroj Intera pre samo nekoliko večeri kada je srušio Juventus u finalu Kupa Italije i tako doneo trofej svojim neroazurima sa dva gola u produžetku, čime je rastužio i srpskog napadača Dušana Vlahovića koji je nešto ranije postigao gol za vođstvo Juventusa.

Ipak, nadali su se iz Intera da će Perišić ostati u Italiji, međutim, propali su pregovori, a Hrvat je ostao "ni na nebu ni na zemlji". Perišić ima 33 godine, ali daleko od toga da je fudbalu pružio sve što je imao, to je pokazao i ove sezone igrajući za Inter, čime je privukao i mnoge evropske klubove.

Jedan od njih ga je pozvao i dogovorio transfer, a radi se o ekipi Čelsija koja je već počela da pravi tim za iduću sezonu, prenose italijanski novinari. Čelsi je hrvatskom fudbaleru ponudio ugovor na dve godine uz opciono produženje na još godinu dana, a Perišić bi mogao da zaradi i do 4.500.000 evra za te dve odrađene godine.

Perišić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za mlađe kategorije Hajduka, da bi se potom otisnuo u Evropu i Sošo, kasnije je igrao Reselare, potom Klub Briž, a 2011. godine se domogao Borusije iz Dortmunda. Proveo je dve godine u ovom klubu prešao u Volfsburg, a potom i Inter, dok je sezonu proveo i u Bajernu na pozajmici.

Video: Perišić poklonom oduševio navijača na Marakani

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA