Mini turnir u Partizanu pred mečeve sa Vojvodinom: "Austajderi" prigrabili slavu!

 
 
 ≫ 
  • 3

Crno-beli se dobro zabavili kroz ozbiljan rad i pripremu utakmica u prvenstvu i Kupu sa Novosađanima

Koliko god da je bitno dobro se pripremiti za važne mečeve kao što je, recimo, predstojeći sa Vojvodinom (subota, 14.00, Arena sport Premium 1), jednako je važno da ekipa ima i dozu opuštanja kroz kvaitetan rad, pa je trener Partizana Aleksandar Stanojević rešio da među svojim izabranicima organizuje mini-turnir, gde bi igrači odabrali ekipe i – borili se za uspeh.

Izbor je bio slobodan, fudbaleri crno-belih su birali po principu ko se sa kim najviše druži ili provodi vreme van uobičajenih obaveza u ili van sportskog centra u Zemunu, a za takmičenje se “prijavilo” ukupno sedam timova po tri člana.

Dobrano se zakuvalo da bi do finala stigle ekipe koje su sa jedne strane činili vezisti Saša Zdjelar, Lazar Marković kao i desni bek Marko Živković, kojima su takmaci za prvo mesto bili napadač Filip Holender, te štoperi Siniša Saničanin i najstariji i najiskusniji fudbaler Bojan Ostojić.

Na kraju, slavio je drugopomenuti tim u sastavu Holender, Saničanin, Ostojić i Lukač na golu, kojima nisu davane velike šanse, ali se ispostavilo da nisu pretrpeli nijedan poraz u takmičenju, već prigrabili slavu kao autsajderi. Glavni favoriti, uz finalnu ekipu (Zdjelar, Marković, Živković) u sastavu Ljubomir Fejsa, Ivan Obradović i Miloš Jojić su potpuno “podbacili” pošto su ranije eliminisani iz takmičenja...

Video: Jevtovićev prvi gol od povratka u crno-bele: Velika prednost za goste iz Beograda

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brajan

    5. maj 2022 | 13:18

    Jojic ne moze da pobedi ni na treningu...

  • Lun kralj ponoći

    5. maj 2022 | 17:40

    Jedino to i mogu da igraju , za bolje i nisu musavci

  • Milivoje vrati se

    5. maj 2022 | 13:35

    Jojic,Fejsa i Obradovic... Mogu u paketu da idu za garnituru markera ili lopti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA