Posle legendarne fotografije - istraga: Rišarlison u problemu zbog držanja baklje, na delu je Fudbalski savez

 
 ≫ 
  • 0

Brazilac bi mogao da bude kažnjen zbog držanja pirotehničkog sredstva u ruci i njegovog bacanja u publiku

Tokom utakmice između Evertona i Čelsija ovog vikenda u Premijer ligi, dobili smo jednu od najlegendarnijih fotografija koju smo ikada videli u ovom takmičenju. Rišarlison je posle postizanja gola za vođstvo, kasnije ispostaviće se i pobedu Karamela, podigao sa zemlje baklju koju je bacio jedan od navijača i počeo njome da maše po vazduhu.

Na kraju je rešio da je baci natrag na tribine, zbog čega će Fudbalska asocijacija Engleske i Everton sprovesti detaljnu istragu i fudbaler bi mogao da bude kažnjen. Deluje neverovatno, ali iz liverpulskog kluba tvrde da je popularni Riša samo vratio baklju nazad na tribine.

Jedan deo lokalnih medija tvrdi i da je sve bilo delo jednog nesavesnog navijača iz tabora Liverpula koji je rešio da napakosti komšijama koje se ionako nalaze u problemima do guše u borbi za opstanak, te da je zbog toga ubacio pirotehnička sredstva na teren. U istrazi će biti otkriveno i da li je to tačno ili ne.

Rišarlison Foto: Tanjug - AP

- Razmotrićemo situaciju, ali što se nas tiče, Rišarlison je samo pokušao da izbaci baklju sa terena - složni su u Evertonu, koji neće kažnjavati svog prvotimca koji im je doneo toliko radosti u nedelju.

Pirotehnika je inače zabranjena na engleskim stadionima, ali se u poslednje vreme sve češće pojavljuje, što će reći da policija i obezbeđenje ne rade dobar posao na stadionima na Ostrvu. FA Engleske je zbog sličnog incidenta u februaru ispitala Harvija Eliota iz Liverpula, kada je na Vembliju sa crvenom bakljom slavio pobedu u finalu Karabao kupa nad Čelsijem. Tada je prošao samo sa novčanom kaznom.

Video: Anastasija sa tribina bodrila Gudelja: Na stadion došla sa njegovom porodicom

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA