Mančester siti pregovara sa Gvardiolom, Španac dobija novi ugovor, ali i napadačku zvezdu?

Ostanak špansokog trenera bi verovatno bilo i najveće pojčanaje kluba sa Etihada

  • 0
Pep Guardiola, Pep Gvardiola Foto: Tanjug/AP

Pepu Gvardioli, jednom od najboljih trenera na svetu, naredne sezone ističe ugovor sa Mančester sitijem, ali, kako prenosi britanski Miror, "Građani" su pripremili novi ugovor za Španca koji bi tako trebalo da sedi na klupi ovog kluba još minimum tri sezone.

Pored ugovora, uprava Mančester sitija priprema Gvardioli i još jedan "poklon" u vidu Erlinga Halanda, jer kako navodi isti mediji, čelnici "Građana" su već kontaktirali Borusiju i obavestili su ih o želji da ovog leta aktiviraju njegovu klauzulu, te da ga dovedu u Englesku.

Siti bi ovog leta mogao da reši dva velika problema - ostanak trenera, čak iako uspe da osvoji Ligu šampiona, za koju ima izgledne šanse, ali i poziciju napadača s kojom su u problemu otkako ih je napustio Serhio Aguero

Gvardiola je na klupi Sitija napravio jedan od najmoćnijih klubova u svetu, a sada je i na dobrom putu da konačno osvoji Ligu šampiona, pošto je u prvom polufinalnom susretu bio bolji od Reala (4:3), te ih čeka i revanš utakmica, a u eventualnom finalu bi verovatno igrali sa Liverpulom.

Pored Lige šampiona, Siti je trenutno i prvoplasirana ekipa u Engleskoj, gde četiri kola pre kraja prvenstva ima bod više od Liverpula, ekipe koja bi mogla da ih dočeka i u finalu Lige šampiona, pošto su "Redsi" bili bolji od Viljareala sa 2:0 u prvom meču polufinala.

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA