Sramota fudbalera Partizana: Propustili da stignu Zvezdu, pa polomili vrata posle poraza od Čuke

 
 ≫ 
  • 24

U pitanju su kadeti crno-belih koji su načinili određenu materijalnu štetu

Kadeti Čukaričkog pobedili su vršnjake Partizana u derbiju 24. kola šampionata rezultatom 3:2 i tako ih za usporili u borbi za titulu koju crno-beli vode sa Crvenom zvezdom!

Partizan je propustio priliku da naplati kiks Zvezde (remi sa Vojvodinom) i priđe im na samo bod zaostatka, što je očigledno rezultiralo velikom nervozom u taboru kadeta Partizana koji su se osramotili ponašanjem posle utakmice.

Naime, kako Telegraf saznaje, kadeti Partizana, među kojima ima i reprezentativaca Srbije, demolirali su vrata svlačionice na stadionu BASK-a tako što su ih bukvalno polomili.

Svlačionica BASK-a Foto: Privatna arhiva
Svlačionica BASK-a Foto: Privatna arhiva

Jeste poraz od Brđana bio bolan zbog gore navedene situacije, ali teško da bilo kakav bes i nervoza mogu da opravdaju momke od 17 godina koji još nisu ni kročili na veliku fudbalsku scenu i koji bi tek trebalo da se oblikuju.

Na šest kola do kraja šampionata Zvezda sada ima četiri boda viška, dok je Čukarički trijumfom stigao na tri iza Partizana. Golove za Brđane dali su Janko Rakonjac u 23. minutu, Uroš tegeltija u 38. i Nikša Delibašić u 85. minutu.  Strelci za Partizan bili su Bogdan Mirčetić u 34. i Nemanja Ilić u 65. minutu.

Za Čukarički su igrali: Mirković, D. tegeltija, Radojković, Todorović, Stojanović, Adamović, Delibašić, Vrijević, U. tegeltija, Subotić, Rakonjac. Trener je Momir Mileta.

Za Partizan su igrali: Erić, Čorbić, Cimbaljević, Borović, Makaji, tanasijević, Mirčetić, Ugrešić, Petrušić, Aleksić, Ilić. Trener je Nikola Jovanić.

Kadetska liga Printskrin: FSS

Video: Zvezda objavila snimak demolirane sudijske svlačionice u Pioniru: Kažu da je to uradio Uroš Nikolić

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽🏀🏀🏀

    30. april 2022 | 19:22

    Код њих треба раздвојити неколико врста срамоте...спиновање, кмечање...па онда, дављење, гепековање...па, онда разбијање, паљење столица...има тога. Где год погледаш, зло клуб...ко год не верује, нек прочита историју настанка 32 загорске, и онда нема чуђења зашто је то тако

  • Žerac

    30. april 2022 | 20:08

    Tako su naučeni od malih nogu, to im je deo obaveznog treninga. Jad i beda glodarskog kluba.

  • Mare

    30. april 2022 | 19:20

    Ovi vec naucili da im se svako sklanja pa cim nije bilo sklanjalice odmah divljaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA