"Znamo šta je srpski fudbal, i dalje verujemo u trofej": Natho ne odustaje, nada se tituli

 
  • 7

Izraelac je majstorijom pokrenuo proekret crno-belih protiv TSC-a

Partizanova nada u osvajanje titule i dalje je živa, crno-beli su povratili lidersku poziciju u sredu popodne i čekaju rasplet meča Zvezde i Čukaričkog.

I nadaju se čudu...

Do tada, sabiraće utiske sa ubedljive pobede nad TSC-om 4:1 posle preokreta koji je pokrenuo sjajni Natho. Njegova majstorija iz slobodnog udarca bila je zamajac ka napadačkom uraganu koji je potom usledio.

- Bila je jako teška utakmica protiv vrlo dobrog tima, posebno nakon njihovog vođstva i pritiska koji smo imali od publike. Srećan sam što smo reagovali na pravi način, pokazali karakter i što smo se vratili posle 0:1 i pobedili ovaj meč - izjavio je Izraelac posle meča koji je pratio vrlo mali broj navijača.

U taboru partizana i dalje tinja nada u srećan završetak šampionske trke sa Zvezdom, tako razmišlja i Natho - dokle god ima šanse borba mora da bude žestoka.

- Naravno, sve dok se ne završi, verovaćemo... Rekao sam to već nekoliko puta, znamo šta je srpski fudbal, ali mi moramo gledati samo nas i uraditi koliko možemo do kraja, i ako uradimo posaa koji moramo uraditi, videćemo šta će biti.

Natho je, kaže, srećan zbog gola jer zna da tamo svaki put usreći i svoje naslednike, svoju decu.

- Danas je bio problem, jer su bili u školi do tri sata, pa nisu videli, ali sam siguran da im je moja supruga pokazala gol i da su srećni, da su proslavili. Kad se vratim kući skaču na mene, vrište. Nadam se da će biti još pobeda i golova.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    27. april 2022 | 16:59

    Ajde sad lepo sa odes do MUP-a i da kazes sve sto imas sa dokazima, a ako nemas nego vrsis pritisak onda lepo na avion pa u Izraelu izmisljaj i lazi. Vidi ti njega, dosao ovde pa bi da krade i otima, e pa malo si se prevario.

  • Dz

    27. april 2022 | 17:33

    Ovaj sto trci ko da ima 80 god.zna sta je srpski fudbal.

  • mars iz partizana

    27. april 2022 | 16:55

    i ti se ponasas ko pi,ka..zastone pricas o izdaji , kazi zasto si bio rezerva , zasto niste zastitili sumu stevanovica asana..i ti si dio izdajnickog plana stanojevica i ostelu..kao i tebe nije stid...vide navijaci da si njihov cim pristajes na njihovu igru..mars i ti iz partizana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA