Ode titula, ode titula! Napoli vodio 2:0, pa se ugasio, Milan i Inter nastavljaju sami

 
 ≫ 
  • 0

Kakav krah Napolitanaca

Fudbaleri Napolija pucali su sebi u noge na gostovanju Empoliju i vrlo verovatno ostali bez šanse da nastave šampionsku trku uz Inter i Milan. Jednostavno, ako izgubiš od prosečnog tima u roku od sedam minuta, a vodio si 2:0 do 80. minuta, tu onda nema govora o materijalu za osvajanje "Skudeta".

Napoli posle ovog debakla zaostaje pet bodova za "neroazurima", četiri za "rosonerima", uz meč više od milanskog tandema, i deluje da je titula sada misaona imenica za ekipu Lućana Spaletija.

U edelju popodne u Toskani sve što je moglo da pođe naopako po goste - pošlo je.

Uzalud su bili i golovi Drisa Mertensa i Lorenca Insinjea za komotnih 2:0 do 53. minuta, ni to nije bilo dovoljno da se potuče tim skormnih kvaliteta koji je poslednju pobedu u decembru prošle godine.

Najava veleobrta i debakla Napolija bio je već gol Lajama Hendersona, a onda je "na scenu" stupio golman gostiju Mere, posle čijeg je kiksa Napolitancima pao mrak na oči. Poigravao se pred svojim golom, tamo gde nikako niej smeo i načinio kkbnu grešku - Andrea Pinamonti je bio na oprezu, dovoljno spretan da ukrade loptu i kazni Merea za glupost.

Gosti su bili u nokdaunu, grogirani i očajni psole kiksa golmana, a šok je stigao u ekspresnom roku, još jednom, i ponovo je Pinamonti bio u pravo vreme na pravom mestu, za 3:2 i preokret koje će Napolitance dugo boleti.

Video: Zvezdina melodija među navijačima Napolija

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA