Inter i Roma su dva univerzuma, Murinjo video Inter kakav je bio u njegovo vreme

 
 ≫ 
  • 0

Neroazuri ubedljivi u igri i rezultatu protiv Rimljana - 3:1

Inter i Roma su trenutno dva sveta, dva fudbalska univerzuma. Lider nije slučajno tu gde jeste, niti je "Vučica" slučajno na poziciji na kojoj je trenutno. Baš tamo su gde i treba da budu i jedni i drugi. Ekipa Simonea Inzagija održala je čas fudbala Murinjovoj "skvadri" i porazila je nu Milanu 3:1 (2:0).

Tako je Inter ponovo zaseo na prvo mesto Serije A, na bod je od gradskog rivala Milana u tesnoj trci kakva dugo nije viđena između preporođenih milanskih takmaca. Do kraja, može to biti drama o kojoj će se pričati...

Strelci za Inter u igri mačke i miša protiv Rome bili su Damfriz, Brozović i Martinez, do 52. minuta sve je bilo gotovo, sve rešeno, i drugačije nije moglo jer je razlika u kvalitetu ogromna i očigledna.

Počasni gol za goste dao je Mhitarjan.

Žoze Murinjo se vratio na mesto uspeha, na mestu gde je dao sve i doneo jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba svojevremeno. Zanimljivo, navijači Intera nisu pre početka meča pozdravili Portugalca, niti su to radili u prvom poluvremenu, već onda kada su shvatili da je Inter osigurao pobedu, da nema mesta neizvesnosti. U 73. minutu, na 3:0, čitav stadion je klicao Murinjovo ime, a ovaj im otpozdravio.

Do kraja sezone Inter će imati relativno lagan raspored, slede mu dueli sa Bolonjom, Udinezeom, Empolijem, a onda veliki derbi sa Juventusom, koji bi mogao da reši mnoge dileme. Posle tog meča "neroazuri" gostuju Kaljariju i dočekaće Sampdoriju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA