Junajtedu nema spasa, Arsenal ubedljivo preko Đavola do mesta koje vodi u Ligu šampiona

 
  • 0

Odličnu utakmicu je odigrala ekipa koju predvodi Mikel Arteta

Fudbaleri Arsenala ubedljivo su savladali Mančester Junajted u 34. kolu Premijer lige sa 3:1, čime su uspeli da se probiju na četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona iduće sezone.

Junajted je nastavio sa bledim partijama, posle blamantnog poraza od Liverpula (4:0), od Crvenih Đavola je bio bolji i Arsenal na svom stadionu.

Na sreću navijača Junajteda, ovaj poraz ih nije spustio niže na tabeli, ostaće na šestom mestu, ali samo ako Vest Hem ne savlada svog rivala.

Nuno Tavareš je već u trećem minutu svojim golom najavio katastrofu Mančestera, Nketija je potom uvećao prednost u 28. minutu meča, ali je gol poništen zbog ofsajda, na žalost svih "Topdžija".

Ipak, četiri minuta kasnije, Bukajo Saka je bio precizan sa bele tačke i time, činilo se, rešio je meč. Međutim, Kristijan oRonaldo nije mislio tako već je postigao gol samo dva minuta kasnije.

Drugo poluvreme je moglo da bude ono gde Mančester okreće meč, samo da Bruno Fernandeš nije promašio penal u 57. minutu... Da nesreća po Junajted bude gora, Ronaldo je postigao još jedan gol u 61. minutu, ali je i njegov poništen zbog ofsajda.

Konačnih 3:1 postavio je Granit Džaka u 70. minutu meča, čime je i doneo svojoj ekipi veoma važnu pobedu u borbi za Ligu šampiona iduće sezone.

Video: Ti si, ćerko, tatin sin: Fudbaler Đorđe Despotović pocepan slavi prinovu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA