≫ 

Mitrović će još sačekati na šampanjac Premijer lige: Fulam poražen od skoro prežaljenog Derbija

A, imali su sve u svojim rukama igrači sa Krejven Kotidža

  • 3
FK Fulam, Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fulama imali su priliku da pobedom nad Derbijem u 42. kolu Čempionšipa i matematički obezbede promociju u Premijer ligu, ali su nakon preokreta poraženi na gostovanju Derbiju sa 2:1.

Nije momenat za paniku, jer Fulam može biti sustignut samo od strane Notingem Foresta koji ima 16 bodova i meč manje. Konkurentu je još u igri 18 bodova, ali teško da će osvojiti maksimum iz šest utakmica, a da pritom Aleksandar Mitrović i saigrači naprave seriju kikseva.

Ipak, posao mora da se završi, a činilo se da će biti završen već protiv Derbija kada je Fabio Karvaljo u 20. minutu primio pas od Bobija Rida i pogodio donji desni ugao.

Osam minuta kasnije je upravo Mitrović imao priliku da udvostruči prednost, ali njegov pokušaj glavom je završio iznad prečke.

Sve su blaži bili naleti Fulama, više je bio koncentrisan da sačuva prednost, ali to nije uspeo nakon što je  u 51. minutu Luk Planž sa veoma male distance iskoristio asistenciju Lija Bušanana za 1:1.

Mitroviću je u nastavku poništen gol zbog ofsajda, Karvaljo je pgoodio stativu i imao odličnu priliku, ali šok je usledio u 73. minutu kadanije Adarabiojo smestio loptu u sopstvenu mrežu i tako potpisao nastavak matematičkih kalkulacija.

Bilo kako bilo, Fulam će za četiri dana imati priliku da protiv Prestona, ovoga puta na svom terenu, stigne do tri boda i tako obezbedi Premijer ligu.

Mogao bi i VBA da im olakša posao ukoliko zaustavi Notingem u narednom kolu.

Video: Horor u Surdulici: Fudbaleru pukla noga posle sudara sa protivnikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kakva je situacija

    15. april 2022 | 23:10

    u beogradsk9j zoni precixnije podunavac

  • Nkolaus

    16. april 2022 | 15:42

    Ako malo bolje pogledate tabelu, videćete da trenutno trećeplasirani Hadersfild ima 13 bodova manje od Fulama, a do kraja lige imaju još 4 utakmice, dakle može osvojiti maksimalno 12 bodova, što znači da su momci sa Krejven Kotidža obezbedili Premijer Ligu...jedino je pomalo neizvesno da li kao prvaci ili vicešampioni.

  • Skåne

    16. april 2022 | 12:17

    2-1 Laganica 🤪😁😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA