Inter se vratio na čelo Serije A: Specija nije izdržala Brozovićevu raketu, milanski rival ponovo gleda u leđa

Dobar posao za crno-plave

  • 0
FK Inter - Leverkusen, utakmica, Liga Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera slavili su u 33. kolu na gostovanju Speciji sa 3:1 i tako preuzeli vrh tabele Serije A, iako su morali da strahuju u poslednjim minutima za ova neverovatno dragocena tri boda.

Sada su ispred Milana i imaju bod više, ali je situacija daleko od gotove. Dobra pol-pozicija za nastavak delo je Marcela Brozovića, Lautara Martineza i Aleksisa Sančeza koji su svojim golovima doneli nedostižnu prednost uprkos pogotku Mađorea u poodmaklim momentima meča.

Brozović je u šesnaestercu pronašao Dambrozija koji je glavom, malo neartikulisano, reagovao, ali to je taman bilo za Hrvata koji se i sam našao u kaznenom prostoru, a onda jednom raketom probušio mrežu u gornjem levom uglu.

Na sledeći gol se čekalo sve do 73. minuta kada je Ivan Perišić prošao po levom boku, vratio se malo u nazad i centrirao desnom nogom, te pronašao Martineza koji je loptu malo zakačio i prosledio u donji desni ugao.

Mađore je u 88. minutu doneo nadu Speciji da možda može do velikog iznenađenja, ali odustala je u četvrtom minutu nadoknade kada je Lautaro, sada u ulozi asistenta, dobro proigrao Sančeza, pa je tako postavljen konačan rezultat.

Video: Horor u Surdulici: Fudbaleru pukla noga posle sudara sa protivnikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA