Stanojević odgovorio Delijama: "Lud sam, nego šta! Tek ću da budem još luđi"

Strateg crno-belih pričao o akciji navijača Zvezde

  • 27

Trener Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je akciju navijača Crvene zvezde koji su noć pred 167. večiti derbi oblepili Beograd plakatima na kojima je bio upravo strateg crno-belih"

U akciji Delija Stanojević je prikazan u ludačkoj košulji, dok su pored njega ispisane rečenice kao što su "Bio je penal" i "Ne radi VAR". Svakako kao aludiranje na njegove ranije izjave vezane za VAR tehnologiju.

- Koji leci, kažite mi - rekao je Stanojević kroz osmeh, pa nastavio:

- Lud sam nego šta. Naravno da sam lud i tek ću luđi biti. Toliko sam lud za Partizanom i tek ću biti, dajem sve od sebe i borim se. Ako bude išlo u pravcu kojim ide, tek ću da budem lud. Toliko sam derbija i utakmica prošao koji su nešto odlučivali. Nemam nikakav problem, to je njihova igra. Pretpostavljam da se to radi, da se ozbiljne stvari koje se dešavaku okreću na drugu stranu. Ozbiljno se bave time i to je ozbiljna kampanja i propaganda. Svakim danom se ozbiljno bave i čestitam im na tome. U pravu su sve.

- Ne podiže mi tenziju, niti se plašim. Kad negde delite plakate u politici i označite ga, šta to znači? Svi znaju. Lud sam za svojim klubom i volim ga, boriću se do kraja na način na koju mogu da se borim. Svi ćute. Niko ništa da kaže, ja moram.

- Molim vam, ne želim da ovim mom igraču dam bilo kakav alibi. Idemo muški, viteški, da pokažemo sebe. Mi o ovome samo moramo da pričamo. Mediji neće da kažu. Napisaće da nas je sapleo Čukarički ili Napredak ili da smo se sapleli. Ne, nismo... Znam kako sve funkcioniše, ide nova vest, nova vest... Da li će se pobediti ili ne, ne znam. Zvezda je dobra ekipa, kvalitetno igra, pa mi nismo tražili alibi ni u prethodnim derbijima, uvek smo gledali sebe. Trebalo bi da provlada sportski duh, da bude muški derbi, ali ove druge stvari ne mogu ja da rešavam. Lepe me po plakatama.... Može, da me sledeći put zalepe sa peharom. Ponosan sam na to što sam u centru grada.

Video: Delije udarile na Stanojevića: Osvanuli plakati gde obučen u ludačku košulju viče Ne radi VAR

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA