Ukrcajte se u Mozzart avion za Katar, najveće kvote na svetu na Rendžers, Romu i PSV

 
  • 0

Možeš da posmatraš utakmicu Svetskog prvenstva između Brazila i Srbije za svega 50 dinara

Liga šampiona je iza nas, danas je vreme za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Traže se po četiri tima u završnici ova dva takmičenja. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za četvrtak su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Rendžers protiv Braga u revanšu četvrtfinala Lige Evrope, kao i na pobede Rome i PSV-a u Ligi konferencije protiv Bode Glimta, odnosno Lestera.

Najveće kvote na svetu mogu vam pomoći da se danas ukrcate na Mozzart avion za Katar i posmatrate uživo meč Srbije i Brazila krajem novembra.

RENDŽERS – BRAGA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,10

Portugalci imaju gol prednosti (1:0) iz prvog meča na Munispalu kada su srušili škotskog šampiona golom Španca Abela Ruiza. Tim iz Glazgova je za vikend dobio Sent Miren sa 4:0 u domaćem prvenstvu i prekinuo niz od dva poraza. Braga je u odličnoj formi, pobedila je na četiri poslednja duela. Problem za Đovanija van Bronkhorsta, trenera Rendžersa, je povreda kolumbijskog napadača Alfreda Morelosa. Otupljena je oštrica Škota, pa će u napadu da bude Jamajčanin Kemar Ruf koji je za vikend postigao tri gola i najavio da bi mogao da bude odlična zamena za najboljeg igrača i strelca. Za domaćina dugo ne igra Rumun Hadži, a povređeni su i Šveđanin Helander i Nigerijac Oforboh. Za goste na Ajbroksu van stroja su Fernandes i Seguira.

ROMA – BODE GLIMT (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,42

Roma je jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige konferencije. U prvom meču na Arktiku, na krajnjem severu Evrope, Vučica je poražena od hita sezone, Bode Glimta. Norveški šampion je slavio sa 2:1, ali na Olimpiko stiže kao autsajder. Murinjova četa je vezala tri pobede u Seriji A i sada je u konkurenciji za plasman u elitno evropsko takmičenje. U nedelju je srušena Salernitana, golovima Pereza i Smolinga u finišu utakmice. Gosti su napravili dobru uvertiru pred gostovanje u Rimu trijumfom u drugom kol Elitserije na gostovanju Sanderfjordu sa 2:1.

PSV – LESTER (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2,10

Lester i PSV su na Ostrvu pre sedam dana odigrali bez golova u prvom meču četvrtfinala Lige konferencije, pa Filipsovci imaju ulogu favorita pred svojim navijačima. Rodžer Šmit napušta na leto kormilo tima iz Ajdhovena, a stiže legendarni Rud van Nilsteroj. Nemac ima šansu za pehar u prvom izdanju ovog takmičenja. Teško će PSV da skine Ajaks sa holandskom tronu, pa je ovo šansa za međunarodni trofej. Lester igra toplo-hladno cele sezone, nije ni u Premijer ligi blistala četa Brendana Rodžersa. PSV nije primio gol na pet od šest poslednjih utakmica. Za vikend je tešku povredu doživeo štoper holandskog vicešampiona, Francuz Olivije Bosalji. Van stroja su i Maudeke, Sambo i Mavene. Lisice dolaze u Holandiju bez Vardija, Bertranda, Ndidija i Vorda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA